Hoplite 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Vec dugo trazim neku kacigu-razmišljao sam da uzmem neku Enduro tipa Uvex ili Airoh i onda ajde da pogledam neke Cross i odem do Nolan-ove prodavnice u Bg i svidi mi se, mislim da je bila N52 sa odličnom grafikom sve u redu ali mnogo mi skupo za tako nešto i onda pogledam na ebay-u i vidim Airoh Stealth Monster Replica početna cena 20e i ajde ako ne bude mnogo uzimam ali izašla oko 260e a pratio sam i O'Neal sa tako dobrom grafikom, nova kaciga sve ok, 100 odmah da kupiš. Mislim se ja da li da uzmem ili ne,ne znam da li će da odgovara i na kraju uzmem evo neke slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 21, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda sjajno jbg o'neal radi lepo te grafike nego... kakva je unutrasnjost, mozda sam se istripovao ali na slikama mi deluje nekako jeftinjikavo. Obavezno javi kakva je kad je ukaljavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda moze da prevari Mnogo je udobna,a moze da se skida i pere. Evo baš sad idem da isprobam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 21, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sam i rekao da mi se tako samo cini na fotkama... mene zanima upotrebna vrednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Probana u vožnji, sve u redu nema nikakvih smetnji, samo treba da se naviknem na ono kopčanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde si kupio,koliko para i imali jos?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u Nemackoj prodavnica je Cromaxx, 100e bez postarine a imaju jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...