Lazić 129 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada procitam ovako nesto odmah pomislim da batalim motor, kupim sebi onaj skuter za vozanje po vodi i da tako uzivam. Vozis se motorom, more pored tebe uzivas u svakom momentu dok te voljena osoba grli od pozadi sa suvozackog mesta, a onda jedno BUM i nema ta vise, nema tebe nema nje roditelji tuga sve sto ostaje za tobom .... a ti si bio skroz ispravan, motor dobar i kvalitetan, put jos bolji uzivanje i opustencija, nisi nista uradio da dodje do ovoga. Dupla puna linija, kao sav normalan svet ne ocekujes da ce neko da je predje da bi pretekao nekog jer zuri da popije kaficu u svom omiljenom lokalu jer kasni......BUM sve prestaje...u jednoj sekundi, delu sekunde... Nek ti je taj dan srecan i nemoj zaboraviti sta ti se dogodilo i sta je moglo da ti se dogodi! Pazljivo vozite... Ovo me tako podsetilo na ono dvoje, pokoj im dusama, da sam se opet smracio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 17, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje se andjeo naradio, ma crko od posla: Direktan sudar s autom. Slomljen zglob na jednoj ruci i par modrica. :-X Kaze nije bila velika brzina, ali dovoljna da ispravi krivinu. (u(ne)sreceni prica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Avgust 17, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me na sve one moje situacije ... a nista drugacije ni sada ne bih mogao da vozim, jednostavno bolida koliko volis, nazalos'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam ovu temu i pre godinu dana. Neke stvari dobijaju na težini tek protokom vremena. Zaista ste imali sreće prošle godine, a lako je moglo da se desi da nemate sve te lepe uspomene u medjuvremenu. Još mnogo srećnih kilometara! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre de sad osveziste temu ja i jos 2 drugara idemo na more motorima jos malo. U CG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre de sad osveziste temu ja i jos 2 drugara idemo na more motorima jos malo. U CG... Baš zato...samo pametno i oprezno! Polako i pun gassssss! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre de sad osveziste temu ja i jos 2 drugara idemo na more motorima jos malo. U CG... Baš zato...samo pametno i oprezno! Polako i pun gassssss! Ide i jedan GPZ sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre de sad osveziste temu ja i jos 2 drugara idemo na more motorima jos malo. U CG... Baš zato...samo pametno i oprezno! Polako i pun gassssss! Ide i jedan GPZ sa nama nažalost nije moj! :-\ maybe next year! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Još jednu godinu smo gledali izlaske i zalaske sunca, budili se na novim mestima, prošli kroz mnoge gradove, nove države. Srećan sam što su deo mog života postali i neki novi ljudi, što smo se smejali i tugovali zajedno, što su točkovi nastavili da se okreću. Planeta je još godinu dana krstarila galaksijom, još jednom udahnula, i zahvalan sam što smo imali priliku da i dalje budemo deo tog udaha. Želim ti još puno izlazaka i zalazaka Sunca, još puno novih mesta, gradova, država, novih ljudi, puno smeha. Neka se točkovi i dalje okreću, a planeta će se valjda i sama snaći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...