Jump to content

Moto Zajednica

Anđeo čuvar?

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Kada procitam ovako nesto odmah pomislim da batalim motor, kupim sebi onaj skuter za vozanje po vodi i da tako uzivam. Vozis se motorom, more pored tebe uzivas u svakom momentu dok te voljena osoba grli od pozadi sa suvozackog mesta, a onda jedno BUM i nema ta vise, nema tebe nema nje roditelji tuga sve sto ostaje za tobom .... a ti si bio skroz ispravan, motor dobar i kvalitetan, put jos bolji uzivanje i opustencija, nisi nista uradio da dodje do ovoga. Dupla puna linija, kao sav normalan svet ne ocekujes da ce neko da je predje da bi pretekao nekog jer zuri da popije kaficu u svom omiljenom lokalu jer kasni......BUM sve prestaje...u jednoj sekundi, delu sekunde... Nek ti je taj dan srecan i nemoj zaboraviti sta ti se dogodilo i sta je moglo da ti se dogodi! Pazljivo vozite...

Ovo me tako podsetilo na ono dvoje, pokoj im dusama, da sam se opet smracio...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 504 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand

Čitao sam ovu temu i pre godinu dana. Neke stvari dobijaju na težini tek protokom vremena. Zaista ste imali sreće prošle godine, a lako je moglo da se desi da nemate sve te lepe uspomene u medjuvremenu. Još mnogo srećnih kilometara!

Pozdrav!

Pa bre de sad osveziste temu ja i jos 2 drugara idemo na more motorima jos malo. U CG...

Baš zato...samo pametno i oprezno! Polako i pun gassssss!  ;)

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Pa bre de sad osveziste temu ja i jos 2 drugara idemo na more motorima jos malo. U CG...

Ide i jedan GPZ sa nama ;)

Ide i jedan GPZ sa nama ;)

nažalost nije moj!  :-\

maybe next year!  ;)

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Još jednu godinu smo gledali izlaske i zalaske sunca, budili se na novim mestima, prošli kroz mnoge gradove, nove države.  Srećan sam što su deo mog života postali i neki novi ljudi, što smo se smejali i tugovali zajedno, što su točkovi nastavili da se okreću. Planeta je još godinu dana krstarila galaksijom, još jednom udahnula, i zahvalan sam što smo imali priliku da i dalje budemo deo tog udaha.

Želim ti još puno izlazaka i zalazaka Sunca, još puno novih mesta, gradova, država, novih ljudi, puno smeha. Neka se točkovi i dalje okreću, a planeta će se valjda i sama snaći.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja