Jump to content

Moto Zajednica

Udario zenu i pobegao

Recommended Posts

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Uh ... prosao sam tamo nekoliko minuta nakon udesa i zatekao samo ogromnu lokvu krvi na asfaltu ... izuzetno neprijatan prizor. Nisam mogao da zamislim sta se dogodilo .. sad tek vidim da je magarac udario zenu motorom ...

blagi uzas!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Slusao sam na dnevniku nesto interesantno pre neki dan, da se manemo pravnih prica iz prethodnog dela, visoki oficir saobracajne policije davao je izjavu u vezi nocnih ludovanja bajkera po centru Beograda (akcentovano), narocito Terazijama i Srpskih vladara, a i po drugim gradovima, gradjani se uveliko zale, medjutim ostaje ista prica, policija ne sme da se igra sa njima macke i misa, jer se plase posledica i po bajkere i po policajce i po neduzne gradjane okolo i po imovinu.

Onda je rekao nesto zanimljivo, komentarisuci izjavu bajkera koji objasnjava zato divlja po gradu , zamagnjen naravno da se ne prepozna, kako policija jako dobro zna ko su skoro svi ti bajeri i to po imenu i prezimenu, ali ih cekaju da dodju na zicer. Daklem policajci u civilu su prisutni. E sa neka je ovo i malo saljivo, verujem da ima isstine i da je zesca istraga u toku, jer oni ionako prvo idu kod onih koje poznaju i pregledaju njihove motore, ali nesto mi mrka kapa da ce ovu osobu pronaci, mada nikad se ne zna,,,,,uzas..

Ja licno dobro poznajem 2 policajaca koji imaju svoje Rke i redovni su u gradu, a i mnogi drugi ponesto saradjuju, tako da se informacije dosta brzo razmenjuju, moguce je da je ova osoba dosla sa strane, ko zna... Sad mi je josh zalije kad vidim koje posledice je ova zena pretrpela... :(

• Svrati ponekad, 179 postova

pratim ovu temu od samog početka i neide mi u glavu da ga baš niko nije video ili upamtio neke važnije detalje ??? ???

žao mi je te žene i to dvoje male dece jer im je budućnost neizvesna  a naša bajkerska će uvek biti uprljana takvim dogadjajima makar kolko se trudili da dokažemo da i mi imamo srce i dušu i decu i da ne nabrajam....

stvarno želim ženi što skoriji oporavak i da se vrati svojoj deci a GOSPODINU ako čita ovaj forum da bi mu bolje bilo da ode u mup i da se prijavi sam, da sebi olakša život jer od sudbine niko nije pobegao pa se iskreno nadam da neće ni on!!

dali neko ima novih vesti o ženi u kakvom je stanju ??? ???

pozdrav iz subotice ;D

• Drug član, 1137 postova

trebalo bi sad glasanje

hoce li se covek sam prijaviti za pokusaj ubistva ako procita ovaj forum.

malo realnije ipak, taj motor je verovatno negde u garazi i nece izlaziti makar do sledece sezone i dok se ne prefarba i zamaskira

• Integrisan, 13175 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Zna se gde i kako takvi zavrsavaju. Samo se nadam da nece jos nekog da unesreci pre nego sto... sta god!

• Svrati ponekad, 115 postova

pa ubije zenu i nikom nista

da nije pobegao zaglavio bi zatvor verovatno...

Mislis, bekstvo se isplati?

A ja mislim da je na postove ovog tipa svaki komentar suvisan. :o :-[ :( :-X

• Zainteresovan, 830 postova

Dok god se mi budemo delili na motoriste i vozace automobila, ovo je bitka bez ishoda... Jbt, pa svi smo mi sugradjani, i trebalo bi da se svi postujemo, svi vozimo i motore i kola... Ma treba nama govnjiva motka, nist adrugo ne pomaze... Bem ti i vlast i policiju i polukruzna okretanja i majmune koji mogu ovako da se izvuku....!!!! Kako bre imaju obraza da podignu platu pored ovakvog stanja svi koji su placeni da se to ne desava  nije mi jasno. Ja znam da cu sledeci put kad ame neko isece polukruznim okretanjem ili me ma kako ozbiljno ugrozi u saobracaju, da se lepo okrenem i stignem ga, izvadim iz auta i nadoknadim lekcije koje su roditelji propustili da mu daju kad je trebalo! A vi kako hocete, jer drugog leka nema!!!!  >:( >:(>:( >:(

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Ovo je strasno.....no posto je ovakav akt svakako za osudu.

Medjutim mene jako  iznenadjuje (kada smo vec toliko 'solidarni' )..... zasto ama bas NIKO od predstavnika raznih moto klubova u Srbiji nije javno osudio ovakao nesto - mislim u smislu da kontaktira novinare i da izjavu i osudi ovakvo divljacko ponashanje?!?!

Da sam predstavnik ijednog....sigurno bih ovo odradio.

Ali kanda je svrha klubova cisto da se izrazi osecaj pripadnosti ka nechemu i nista drugo.

Ovako bi javnost shvatila da ima i finog postenog sveta na motociklima.

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Ovo je strasno.....no posto je ovakav akt svakako za osudu.

Medjutim mene jako  iznenadjuje (kada smo vec toliko 'solidarni' )..... zasto ama bas NIKO od predstavnika raznih moto klubova u Srbiji nije javno osudio ovakao nesto - mislim u smislu da kontaktira novinare i da izjavu i osudi ovakvo divljacko ponashanje?!?!

Ovako bi javnost shvatila da ima i finog postenog sveta na motociklima.

+1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja