ThePainkiller 4384 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan "Sine" O'ma, odma ili odmah bez ikakvih pred uslova da uzmes diskove, inace si RIP. Imam dva sina I oba su "bike-raiders" kao I ja I koliko god da kosta kocnice, pored guma I upravljaca su na prvom mesu ako hoces da zivis. Amen. Ko misli drugacije neka "dzede geven"(on "inglis" mislim) PS Motor je kita, nekad se digne a nekad ne Slažem se... Gledao sam u Kedo-u, bogme cene fino paprene po komadu diska. Od 157 evra pa na gore... Ako je ta cena i kod nas, onda ću vrlo verovatno morati da jurim neke polovne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Proveri prvo na luisu, nije glava ili neka druga koska vredna 157 evropskihimmajki. strpljen-spasen. Kupovo ja za xt660z '93 prednji I platio 121 evr.maj.j.bem a za zadnji tdm850traze 182emj al mora da uzmem. Moj rodja kaze ko ima a hoce moze da se vozi, mi ostali uz mnogo odricanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Na aliexpressu za te pare kupujes par diskova. Ne znam dali je neko stavljao ove diskove. https://www.google.rs/url?q=http://m.aliexpress.com/item/1758491584.html%3Ftracelog%3Dstoredetail2mobilesitedetail&sa=U&rct=j&ved=0ahUKEwiB9o-Io43KAhXHBywKHSuwDRUQFggkMAA&sig2=Em7eteN3pZXxetCXW8XU_Q&usg=AFQjCNEqi5faeViUH-OHDwS7RuUx2fvPXg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i u Louis-u...prednji disk komad 175 evropljana...mlogo bre, bato... Ovi sa Aliexpress-a deluju ok...a i cena mi deluje primamljivo...prvo ću pogledati ima li ko polovnjaka, a ako ne nađem onda ću svakako morati staviti nove...Kod mene nije kritična debljina diska, nego to što su krivi pa imaju vibracije prilikom kočenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Minimalna debljina diska ti je 4.5mm da znas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10440 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Minimalna debljina diska ti je 4.5mm da znas.. Service manual kaze minimalna debljina diska, prednjeg i zadnjeg, je 3,5mm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad hocu da zakocim ima da radi a ne da imam na meniu. Tu nema kompromisa. Motor moze da vuce ili ne ali disk mora da radi a ne da zajebava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 3, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Minimalna debljina diska ti je 4.5mm da znas.. Service manual kaze minimalna debljina diska, prednjeg i zadnjeg, je 3,5mm. Сервис мануал каже за фабричке дискове. Код мене су нови Феродо и на њима пише минимум 4.5мм. Ја мерио, тренутно су 6.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10440 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Minimalna debljina diska ti je 4.5mm da znas.. Service manual kaze minimalna debljina diska, prednjeg i zadnjeg, je 3,5mm. Сервис мануал каже за фабричке дискове.Код мене су нови Феродо и на њима пише минимум 4.5мм. Ја мерио, тренутно су 6.5 Znaci zavisno od proizvodjaca. Eto sad smo kompletirali informaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi..srecan bozic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 7, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi! Zdravi bili! Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ваистину се роди! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10440 Napisano Januar 7, 2016 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi, srecan Bozic i svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi, srecan Bozic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 11, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Prije sedam dana rastao sam se sa svojom Yamahom, novom vlasniku želim da ga služi kao i mene. Kupljen je Varadero. ostali su mi žmigavci za Yamahu TDM i to dva originalna (jedan potpuno ispravan, drugi je čitav, ali mehanizam unutra je slabiji), pa ako nekom trebaju neka se javi u pp. Naravno poklanjam žmigavce..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Januar 11, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 11, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prije sedam dana rastao sam se sa svojom Yamahom, novom vlasniku želim da ga služi kao i mene. Kupljen je Varadero. ostali su mi žmigavci za Yamahu TDM i to dva originalna (jedan potpuno ispravan, drugi je čitav, ali mehanizam unutra je slabiji), pa ako nekom trebaju neka se javi u pp. Naravno poklanjam žmigavce..... Koji Varadero je zamenio TDM i jel TDM bio 850 ili 900. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 12, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenio ga je Varadero iz 2004te godine u ful opremi sa predjenih stvarnih 50000.... TDM je bio 850 3vd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 12, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Žmigavce rezervisao kolega thepainkiller sa foruma... idu u NS.... tako da nije više aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolegi milje80! Ja imam napred neke male diodne zmigavce i nikako mi se ne svidjaju pa taman da vratim originale. A kad skinem te diodne imacu 4 komada pa ako nekom trebaju - poklanjam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 14, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав ТДМ другарима... управо сам постао власник једног примерка 1999годиште. Ускоро слике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 14, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao gsxf-ovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 14, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав ТДМ другарима... управо сам постао власник једног примерка 1999годиште. Ускоро слике.Cestitke za kupovinu... TDM je pravi motor...Cekamo slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 14, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав ТДМ другарима... управо сам постао власник једног примерка 1999годиште. Ускоро слике. Dobrodosao , cekamo slike !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...