Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• moto merkat °°, 4939 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Hmm ,probacu, mada kamera cudno reaguje na blinkere.. Cu probati.

Ma salim se,slika je dovoljno i gde si nabavio,na snimku cudno svetle,jesu crveni?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Ma salim se,slika je dovoljno i gde si nabavio,na snimku cudno svetle,jesu crveni?
Nisu crveni,zuti su,al kazem ti,kamere cudno reaguju.. Kupio na Aliju.

@Nenadbgd

za donju stranicu ploce kofera sam zasrafio poseban nosac na koji sam usrafio migavce. Sada su jako istureni i uocljivi. Ranije na fabrickoj poziciji je bilo lepse ali kad postavim kofere nisu se videli lepo bili su sakriveni,a to nije bas bezbedno,slozices se..

• Drug član, 1087 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Nisu crveni,zuti su,al kazem ti,kamere cudno reaguju.. Kupio na Aliju.

@Nenadbgd

za donju stranicu ploce kofera sam zasrafio poseban nosac na koji sam usrafio migavce. Sada su jako istureni i uocljivi. Ranije na fabrickoj poziciji je bilo lepse ali kad postavim kofere nisu se videli lepo bili su sakriveni,a to nije bas bezbedno,slozices se..

Nedavno sam otišao do NS-a da se provozam noću (Inače obožavam noćne vožnje. Mir, tišina, samo zvuk motora i svetla mojih farova.), na pumpi mi je prišao jedan stariji gospodin, izašao iz kola, i jako ljubaznim i zabrinutim tonom rekao nakon što se predstavio, "Druže apsolutno se ne vidiš na putu u mraku samo ti ta štopaljka čkilji, crn ti je motor, crn si ti".

Od tada se iskreno trudim da povećam vidljivost u zadnjem delu, planiram da kupim kofer kome ću staviti poprilično jaku signalizaciju pozadi, i naravno migavci, s'obzirom da se moraju izmestititi zbog wingracka-a uz koji nisam dobio migavce. Tvoje rešenje mi se dopada koliko sam na snimku uspeo da vidim, samo sam hteo videti kako si ga tačno izveo.

koje muke postaviti video,smorio sam se..  pocecu nalik starim ljudima da bezim od racunara i koriscenja istog..

Sami blinkeri sijaju dosta vecim intenzitetom nego na videu al kamera to tesko hvata..

• Podržavam 1

koje muke postaviti video,smorio sam se.. pocecu nalik starim ljudima da bezim od racunara i koriscenja istog..

https://youtu.be/TMQZRBrxQi0

Sami blinkeri sijaju dosta vecim intenzitetom nego na videu al kamera to tesko hvata..

Odlično rešenje. I fino izgleda. Hvala!

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Evo ja da se javim iz HN. Drago mi je da ste se organizivali i bezbedno provozali prošli vikend. Htedoh da vas sve podsetim na Kamp bezbedne vožnje u Kuli koji bi trebao da se održi za koji dan. Ne propustite ovako nešto koliko god da smatrate sebe dobrim motociklistom. I lepa vožnja i dobro druženje su samo dodatak na sjajan kurs namenjen svima. Ovakve stvari treba podržati što masovnije kako bi se održale.

Podsetiću i na još jednu činjenicu, a vezano za organizaciju u okviru BJB foruma: do pre neku godinu BJB je bio medju najagilnijim, ako ne i jedini, organizator otvaranja moto sezone. Obično početkom aprila na defileu ulicama Beograda vozilo je i preko hiljadu motora. Od kad se ta akcija, uslovno rečeno, politizovala BJB niko ne zove niti iko daje inicijativu da se tradicija umasovi i nastavi. Prošli vikend smo bili svedoci nesreća na putevima Srbije a upravo upozorenje ostalim učesnicima u saobraćaju ali i motociklistima je bila glavna poruka defilea. Nedostatak takve akcije, ili obesmišljavanje iste, posledica je nezainteresovanosti upravo naših kolega. Takve razloge treba iskoreniti jer ako se sami ne cenimo i ne edukujemo niko drugi nas neće poštovati. Zato ponovo naglašavam važnost učestvovanja na akcijama, a posebno Kurs bezbedne vožnje, koje nekolicina entuziasta jedva uspeva da organizuje, kako bi pokazali i njima ali i drugima volju i snagu ovog foruma, ako ništa drugo. Veliki pozdrav

Kada se odrzava taj kurs bezbedne voznje?

Evo ja da se javim iz HN. Drago mi je da ste se organizivali i bezbedno provozali prošli vikend. Htedoh da vas sve podsetim na Kamp bezbedne vožnje u Kuli koji bi trebao da se održi za koji dan. Ne propustite ovako nešto koliko god da smatrate sebe dobrim motociklistom. I lepa vožnja i dobro druženje su samo dodatak na sjajan kurs namenjen svima. Ovakve stvari treba podržati što masovnije kako bi se održale.

Podsetiću i na još jednu činjenicu, a vezano za organizaciju u okviru BJB foruma: do pre neku godinu BJB je bio medju najagilnijim, ako ne i jedini, organizator otvaranja moto sezone. Obično početkom aprila na defileu ulicama Beograda vozilo je i preko hiljadu motora. Od kad se ta akcija, uslovno rečeno, politizovala BJB niko ne zove niti iko daje inicijativu da se tradicija umasovi i nastavi. Prošli vikend smo bili svedoci nesreća na putevima Srbije a upravo upozorenje ostalim učesnicima u saobraćaju ali i motociklistima je bila glavna poruka defilea. Nedostatak takve akcije, ili obesmišljavanje iste, posledica je nezainteresovanosti upravo naših kolega. Takve razloge treba iskoreniti jer ako se sami ne cenimo i ne edukujemo niko drugi nas neće poštovati. Zato ponovo naglašavam važnost učestvovanja na akcijama, a posebno Kurs bezbedne vožnje, koje nekolicina entuziasta jedva uspeva da organizuje, kako bi pokazali i njima ali i drugima volju i snagu ovog foruma, ako ništa drugo. Veliki pozdrav

Kada se odrzava taj kurs bezbedne voznje?
https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/117711-BJB-Moto-Kamp-Bezbedne-Vožnje---Maj-2017

Ja sam bio pre 2-3god ,odlican je kurs,neces se pokajati. S' tim sto je sada ugodjaj kompletan u Kuli,ja sam bio dok je teorija bila u skoli Zmaj a staza se vozila na Ada Huji.. Cak i tako je bilo odlicno,sad je samo bolje..

Sent from my 6037Y using Tapatalk

marko iz kule trenutno nema tih novaca :( iznenadni trosak izleteo. al otici ce se jednom sigurno.

Koliko su ti rekli da kosta samo kurs bez nocenja u hotelu?

Posto ide zima,ja reko da otpocnem sa zimskim sredjivanjem pa da mi za sezonu bude lep. Resio se da sredim one plastike sto su se razisle,verovali ili ne ali razlog je bio taj sto se podram koj drzi sve plastike i far od vibracija (potpomognut touring vizirom maksimalno povisenim) odsrafio i razmrdao + moj nemar = ostecene zabice na plastikama. Demontirano sve,sutra nosim kod plasticara da napravi zabice kako valja, i posle sve sklapamo..11e66c604c7b9292ccd1134fbe1b2ab9.jpgf498cda1892b3fbe93a92c5294fbe8b0.jpg7cd0bde4e8868d05e0a2673cc11a5198.jpg

Sent from my 6037Y using Tapatalk

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Mozda da ga i operes,onako,usput :)

Астрале не осврћи се на ове прозивке ! :)

Издржи, није још толико лоше :)

Hahaha u pravu je,predvidjaju varljivo leto,daleko je sunce :)

I ja kazem,jos 5-6000 bez pranja gura kako oces..

Salu na stranu u nedelju kad smo se vracali iz Sremcice pokisli ko misevi,a ja jos ko dete ciljam bare i tako.. :lol3:

Drage kolege, samo da vas pozdravim. Mislim da je fer da se prvo javim svojima :)

Vidimo se na voznji ako bude i ako posao pozvoli

Dobro se ti nama vratio! Zabrinuo si nas,da znas!

Drage kolege, samo da vas pozdravim. Mislim da je fer da se prvo javim svojima :)

:jee1: :jee1: :jee1:

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX

Pozdrav Boco!

Pominjali smo nešto nedelju 23. ali kako je krenulo sa ovim snegom, teško  :tras2:

Pozdrav Boco!

Pominjali smo nešto nedelju 23. ali kako je krenulo sa ovim snegom, teško :tras2:

U nedelju najavljuju samo 9 stepeni u plusu i moguce padavine u prepodnevnim casovima...

Bolje neki drugi vikend da se organizujemo. Ja sam svakako za druzenje samo da ipak vreme vude iole ok za voznju (barem za nas iz Vojvodine koji bi trebalo da zgazimo par stotina km :D )

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja