Svaler 1990 Napisano Septembar 7, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Колеге, питање. Колико реално вреди 3VD из 92'? И јел нормално на њима да у другу и трећу мало "теже" улазе? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Septembar 8, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ne nije normalno da teze ulazi u bilo koju brzinu, to znaci da je kvacilo pri kraju pa ne odvaja lepo(ili bi samo trebalo malo da se presteluje) ili da se birac brzina iskrivio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Septembar 8, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Meni teze ide iz prve u drugu, zapravo nije teško samo malo pipavo i bas se čuje, ostale brzine ko u puter. Kvačilo odvaja skroz. Ulje nedavno promenjeno. Moguće da je prethodni vlasnik, jedan u nizu, izakao menjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 8, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел може бити до уља ако је ређе? Из прве у другу скоро сваки шкљоцне, али ме зачудило што и из друге у трећу се опет чује то. У четврту и пету ко у путер. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Septembar 8, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Gusce ulje se bolje lepi za zupcanike, samim tim bi trebalo da bolje smanjuje trenje. Meni se menjac znatno popravio otkad sam sipao Silkolene 15W50 evo ovako izgleda http://www.opieoils.co.uk/p-1142-silkolene-pro-4-15w-50-xp-full-synthetic-ester-4-stroke-engine-oil-for-all-high-performance-motorcycles.aspx Ne samo menjac nego i zvuk masine je bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Gusce ulje se bolje lepi za zupcanike, samim tim bi trebalo da bolje smanjuje trenje. Meni se menjac znatno popravio otkad sam sipao Silkolene 15W50 evo ovako izgleda http://www.opieoils.co.uk/p-1142-silkolene-pro-4-15w-50-xp-full-synthetic-ester-4-stroke-engine-oil-for-all-high-performance-motorcycles.aspx Ne samo menjac nego i zvuk masine je bolji. i ja cu preci na to ulje, trenutno mu je bardahl 15w50 i nisam zadovoljan u opste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Taj bardahl se nesto peni bolesno, to nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Јел може бити до уља ако је ређе? Из прве у другу скоро сваки шкљоцне, али ме зачудило што и из друге у трећу се опет чује то. У четврту и пету ко у путер.moze biti do ulja,ako je razbijeno ulje on krlja.. a inace moj licni stav je da za 3vd ne bih davao vise od 1500evra i to ako je skroz ispravan.. naglasavam licni stav,mada sve zavisivi od toga kakav je konkretan primerak,al ne bih preko te cifre isao sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni teze ide iz prve u drugu, zapravo nije teško samo malo pipavo i bas se čuje, ostale brzine ko u puter. Kvačilo odvaja skroz. Ulje nedavno promenjeno. Moguće da je prethodni vlasnik, jedan u nizu, izakao menjac. Neznam pri kojim obrtajima prebacujes iz 1 u 2. probaj da prvom ides do 2H pa prebaci. ja licno imam utisak da preko 2,5H udje ali lupi. Moje iskustvo je da na 2H ulazi ko u puter I necujno. Ovako je barem kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Septembar 8, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi smeli da su obrtaji uopste bitni za saltanje sa kvacilom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Septembar 8, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad kad kažeš možda jeste istina da u malim obrtajima bolje ulece u drugu. Najviše krlja kad izadjem sa sporednog puta na otvoren put..tada iz prve u drugu ili prebacim sto pre ili znam da će da se čuje krrrr iako vec vrsim predpritisak na menjac nogom pre zatvaranja gasa i pritiskanja kvačila. Dok secnem gas, kvačilo pritisnuto, noga ide gore uz jedno krrr i idemo dalje. Pri malim obrtajima samo se čuje tup udarac između prve i druge, nekada se cuje samo klik, definitivno nema krljanja. Ne bojim se, japanac je to pravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan to je to o cemu ja pricam. cimanjem u visoke obrtaje u 1 neces nista dobiti. pokusaj da promenis stil voznje. opusti se i vise osmatras okolinu nego da brzinom ulazis u saobracaj. uzivaj u voznji. semaforsku trku prepusti kolegama koji voze od ulaznih vrata do kafica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Septembar 8, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan to je to o cemu ja pricam. cimanjem u visoke obrtaje u 1 neces nista dobiti. pokusaj da promenis stil voznje. opusti se i vise osmatras okolinu nego da brzinom ulazis u saobracaj. uzivaj u voznji. semaforsku trku prepusti kolegama koji voze od ulaznih vrata do kafica. Evo tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod kafica i vrata,evo nekih ljutih TDM-ova na Pesteru i Divcibarima Marko 4522 - zlatni sa bocnim koferima, Bruno 68 - zuti sa svima poznatom Bruno tablicom (inace sjajna ideja) Astral - crni Bio je jos jedan zlatni ali ne poznajem vlasnika,neka se javi ako je drug clan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan kakve ljute guje jedva sam skinuo ono blato i zemlju... pao i novi tip crash bara kod sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U bre ti bas ne gubis vreme,jel onaj nije mogao da se ispravi ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Okreni, obrni, jeftinije je novi. Deblja je cev, jača je konstrukcija i za nijansu je lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video sistem kacenja je identican, trebao si da insistiras na pomeranju one donje tacke oslonca na bloku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa u slucaju ne daj Boze jace sile na crash bar u toj tacki nece puci celicna cev, nece puci ni celicni sraf, puci ce parce bloka motora u koji sraf ulazi.. Mada mozda ja gresim, to samo meni takav utisak daje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Septembar 8, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da pukne blok ali se zato cev vari na flah koji u slucaju udarca trpi deformaciju pa kroz njega ide sraf,obzirom da je seba pravio blok nece puci sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dokaz da ce pre da pukne blok od srafa i cevi. Astral je u pravu. I ja kad sam video rekao sam ili negde drugde ili skidaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 9, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ma ne mora da bude jak udar,dovoljno je da pogodi pravo mesto.. jednostavno tdm nije pogodan za kacenje crash barova ,fali mu jedna tacka i to je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dokaz da ce pre da pukne blok od srafa i cevi. Astral je u pravu. I ja kad sam video rekao sam ili negde drugde ili skidaj Ti nisi ni imao crash bar na motoru kada je pukao blok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kacenja, slicno je kao za stari model, samo na donje usice ne ide sraf i matica 6*50 nego brezon od cca pola metra koji prolazi celom duzinom kroz usice i srafi samo sa spoljne strane. Ne daj Boze, ako dodje do pada, prvo se deformise brezon, pa flah kod usice i tek onda crash bar. Mislim da je seba veoma lukavo resio ovaj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Septembar 9, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Uzas. Pa kako ste bre to padali kad je otisao blok motora?? Pljuc pljuc pljuc,na drugi nacin sam dosao do informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...