Floyd**** 15 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko novaca Koyo C4 lezajevi po komadu? 1450 din po komadu.Ima i kod "Zivko i sinovi" iz Temerina po narudžbini koji god oćeš.Kod njih su C4 1520 zbog male serije (2 kom). @MZ U planu je dolazak u vaše krajeve.Čim sklopimo kockice eto nas Jel mozes da proveris cenu 6303 c4 lezajeva ako ti je usput ,ili neki broj telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd,evo ti broj telefona.Nažalost u kancelariji nemam telefon,ali imam internet ??? ??? ??? 034/302-875 063/613-189 info@radijal.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 034? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jea.Radijal Kragujevac.Šalju isti dan brzom poštom.I plaćaš kad ti stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,pogresno sam procitao,pa sam mislio da mi dajes kontakt iz temerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Živko i sinovi iz Temerina063-866-3437;021-845663. Reci da si iz MZ kluba,bila je neka priča o pomanjkanju interesovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za broj,bas ljubazan covek,ti c4 su skupi posto bi ih on pravio. Kod ovih u Kragujevcu nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan detalj koji sam u ovoj ludnici oko rada na mom motoru, zaboravio a mnogo je lep.Naime 28-30 maja održan je kurs bezbedne vožnje pod pokroviteljstvom BJB-a i AMS-a.Kurs je bio zanimljiv i stvarno edukativan,pogotovo za mene.Neke stvari su mi pokazane i primenjujem ih,neke su pokazane a zazirem od njih.Sve u svemu bio je to lep vikend.Dosta pokazivanja,dosta probanja i normalno kritika. Kad sam dobio svoje slike bio sam šokiran kako MZ izgleda na delu.Evo i sličkice. link ka strani:http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55169.msg830452;topicseen#msg830452 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rešili Bivolje i ja da se malo sklonimo negde iz kuće.Dogovor je pao:Dođi po mene pa idemo negde (ne daleko-sutra radiim).I bi tako.Jedino sam smetnuo s uma da čovek živi u centru grada i da mu treba vremena da stigne. Ali stig'o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dva junaka se dogovaraju gde će da idu. Na kraju ispade duže dogovaranje neg što smo se vozili.Idemo negde na reku.Znam mestašce,prijatno za neobavezno sedenje i gde možeš da dođeš kako oćeš obučen. S prozora nas posmatra moja sqwo i pita se :Dokle li će da stoje ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka vožnjica i stižemo u podožje Gardoša.Lipe mirišu na sve strane. Mašine ostavljamo u hladu i odosmo iznad same reke u nadi da će biti prijatnije.Slaba vajda. Reka je .... Čak i pecaroši kukaju na izgled pomenute.Posedesmo,popismo i polako nazad u veliki bučni topli grad.Beše kratko,ali slatko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Eh što nisam bliže,bilo bi nas trojica za uživanje.Da nema u blizini neka raspuštenica,možda bi mogo da se priženim :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sale do kog godišta? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ne trayi udovicu! Sta ako joj je to hobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 14, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste do Avale, bolje nego uz reku nabujalu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee,da smo se setili i da nije bilo kasno.U planu je i Avala. A vredelo je i videti kolika je voda,da vidimo da li će da nas podavi Dunav i Sava. Oće definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 14, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep, mali izlet, s obzirom na imperativ blizine. Lokacija još lepša. Prizor impresivan. Svedok sam mu svakodnevno. Šteta za Radecki. Zimus ga napao odron, srušio ga pola, sad mu preti lepi, plavi Dunav... Izdržaće on, Radecki je to. Realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se.Mnogo lepih trenutaka smo proveli tamo.Za neupućene,kafana koja je kao da si kod kuće.Možeš da sedneš za koji oćeš sto (ako pitaš).Da naručiš svašta nešta,a uglavnom riblje specijalitete.Sediš kako oćeš u čemu oćeš.Volja s majcom ili bez.Neki put sam nailazio i na muziku živu.Neobavezna atmosfera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 14, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su ovo gluposti?? ".Možeš da sedneš za koji oćeš sto" ako pitas??? ??? Kao sad ne moze da se sednne gde hoces nego gde mi neko kaze?? Pa znas kad bi us'o u takav objekat??! A po kolicini svetla na slikama imali ste vremena ohoh, mrak pada oko 20:40 :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da se objasni,treba doživeti.A možda su i gluposti,ali meni se sviđa i volim da odem tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to uopšte nije ugostiteljski objekat nego ribolovačko društvo. Možda zato valja otići tamo u periodima kada nema komaraca. Ko ide kolima propašće zbog uskog prilaza koji onemogućava mimoilaženje, ili motor ili pešice. Da bi se došlo do Radeckog potrebno je proći sve restorane na Zemunskom keju. Tu se šetači osipaju po usputnim lokalima pa na kraj dođe samo onaj koji je tu krenuo. Nisam često boravio u tom ''lokalu'' ali mi se više dopada od svih restorana i fensi mesta na koja ljudi idu. Tu niko ne dođe da bi bio viđen, nije ''Reka''... I Beograd i Zemun su nedovoljno okrenuti rekama a reke su pravo bogatstvo. Gledano proporcionalno po npr. broju stanovnika ili teritoriji Zemun verovatno bolje stoji jer sa reka nije odlazio nikada, samo se širio u drugim pravcima. U Beogradu slična mesta su na Dorćolu, ima ih nekoliko, a kod mene je kafana ''Marina'' u Višnjici. OK, ima tu mnogo objekata ali prevashodno mislim na mesta ''sa dušom''. U nekoj od sledećih vožnji pređite most pa svratite u Višnjicu. Nema bitnije razlike, atmosfera je opuštena kao i u Radeckom samo je reka drugačija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio nikada u "Marini".Ideja dobra,nadam se da će mo je realizovati što pre.Voleo bih jedna Avalu prvo,ali moj kolega ima puno obaveza i teško je isplanirati na duže staze nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 14, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni Kosmaj nije nesto daleko... :D Izadjite bre ljudi iz tog Beograda. Malo krivine ,usponi... :D Nikako po auto - putu. Tamo dosadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni Kosmaj nije nesto daleko... :D Izadjite bre ljudi iz tog Beograda. Malo krivine ,usponi... :D Nikako po auto - putu. Tamo dosadno. upravu si autoput i nije bas za mz-a ja sam nu povratku iz svilainca igrao se mao sa Mikijem i preticao ga... ;D ;D ali ipak treba mi da mz zavrne skalu dokraja i preko da bi ga pretekao to je negde oko 150-155 a to mi se ne svidja najbolje je nege 100-110 i ispod naj lepsa voznja , Kad koncno da dodjete negde van bg. da se nadjemo i popijemo picence... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda uskoro.Ne zavisi to samo od mene.Što se mene tiče,ja se lako popakujem (ako nije kiša). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...