forrest gump 14 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kakav si ti kralj! Svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Fino si ospartao prijatelju bas fino....nego koliko taj konjic ima kubika i konja???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 30, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E vala svaka ti cast! A kome treba packing lista, evo, bas si je lepo srocio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Majstore! Ne znam kako mi je promakao ovaj putopis, ali sam se povratio u zivot evo sada u kancelariji. Svaka cast za turu, a i za stav "ko da sam otišo do kraja sela". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan :D moje poštovanje, svaka je na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Na motor sve to stane čak ima mesta i za stoperku. Ako imas mesta i za nju nek je sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstore,pravi avanturista,svaka cast,za motor sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E ponosam sam što si mi komšija i prijatelj.Putopis ti je stvarno super.Kada čitam ovo poželim da se odvozam sa tobom negde daleko,ali rekao si da voliš da voziš sam..... Zato ću da čitam tvoje putopise i uživaću kao da sam se stvarno i ja vozio sa tobom.Pozdravčina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan alal vera brko , svaka ti je ko u njegosa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan e svaka ti cast kao si se napakovao i za pohvalu sto si objasnio sta sve ima u tim tasnetinama .Zatreba ce to nekome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kad mi kažu miči te vodokotliće sa motora neču u njih stane kišni kombinezon da ne budeš mokar i ljut,rezervne sijalice i alat da napraviš generalnu ako zatreba ,pastu za čizme i četku da se sjajiš na moto susretima,mape razne da me ne traže preko satelita,kompresor za gume ko če još drukat ručno kad se bušneš,set za krpljenje neču prst ili nešto drugo gurat u rupu,prva pomoč to je ona kutija gde stavljaš prezervative koje dobiješ po raznim manifestacijama da bi se smanjio natalitet da žena nevidi,razne najlonske kese (rodić,panto market,idea,tuš i bez reklama)da saćuvaš suve čizme jer čizma glavu čuva kažu i ne lažu a i smeče da skupiš svoje a ne ga razbacaš po kampu (očeš u jevropu),sveto pismo najvažnija stvar bez koje ni na kraj sela ne idem to je spisak BJBajkera koji su dali broj telefona za pomoč ma dje god da si, fala im puno se sigurnije osečam ma bilo dje sam,toliko o vodo kotličima a ostaje još ona torba-korpa nazad ruku mojih delo to je sneck bar tu je ono za popit izjest i zasladit se a i mesto za šešir i najlepše mesto za ručavanje i to sve gura 250 kub i 18 punoljetnih konja veselo do prve stoperke pa onda zna se menjaš pravac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stola i mjesto dje mijenjaš rutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prijatelju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan bila bi mi velika čast da te upoznam, u svakom slučaju sve pohvale , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto je tema Opet odoh do mora,prošle godine sam isto bio ali malo drugačija ruta .Krenuo sam 09 maja ladan mjesec te godine bijaše prije 10 ura nisi moga sjest na motor da ne ostaneš bez 00, pa odoh opet preko skele pa S M , pa Š A ,pa L O ,i put Sokolca kroz brda i bogami kroz ledenu kišu nemaš se nidje sklonit dodjoh na Moto susret Sokolac 08 lijepo ne napojiše i ugrijaše dobrom rakijom Sale i njegovi bajkeri i poče provod .Kolko je bilo hladno , ipak je to Romanija smestili smo se u salu i tu spavali ,ujutro nas je probudio led koji padao vani sa krova i posle doručka kod Saleta krenuh dalje put mora zna se opet bježeči od kiše preko Tjentišta i Trebinja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prođoh Trebinje i stigoh na more tu na domak su nas držali na suncu 3 sata onda se još radio oni lijepi put, dvoumio sam se dal da odem u planine dje smo uvek zimi išli na skijanje a lijepo je i ljeti ili na more dole na kupanje.Ma idemo na more u moju ribarsku bazu odakle sam sam 20 godina išao na ribanje svaku drugu noč, jako lijepo mjesto u Kumboru sve ti je na dohvat more ,barka ,ribe ,sunce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan I taj dan je bio jedino za kupanje ostalo sam iskoristio da prošunjam po mjestima moje mladosti po Boki . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde smo stalno dolazili na kupanje Male Žanjice ,Arza ,Gospa ,Mamula sad su tamo brača Rusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan I zacrto rutu do Jagodine na Moto susret, H N pa Sutomore ,Sozina , P G ,pa Bioče ,Veruša , Mateševo ,Andrijevica ,Berane dotle sam stigao taj dan opet me pratila kiša a lijepo je kum zborio ostani idi sjutra.Uz more je bilo dobro, putevi se prave dolazi sezona, kafiči se opravljaju,trka frka a ja lijepo bjež u tunel Sozina kad izadjoh ono pljusak nevidjeni kud češ sad mahnuh čuvarima i nazad u Sutomore u Flojd, nekog vata jeza od tog imena ali ja sam bio u maju,i sunčanje sa sendvičom od po kila, na čekanje da se razidju oblaci.Izvirih iz tunela posle dva sata vedro preko naplatne rampe dje mi se smiju ali nisu no jedamput naplatili krenuh dalje Bioče pa uzbrdo slalom do Mateševa pa lijevo prema Andrijevici kad nedje prije Gnjilog Potoka kočiiiii Jbg nema puta odnjela ga voda valda taj Gnjili potok od šoka nisam ni fotku bacio vidim uz ledinu tragovi točkova i ja oruk i izadjoh na sledeču serpentinu.Prati me sa desne strane planina Prokletija a i izmedju nas ambis dubok kilometar nidje ograde kad promislih kad bi me odje našli bjež sredinom puta bolje da me nešto satre nego da me traže dolje ali nije bilo saobračaja vukojebina prava pa stigoh u Andrijevicu, ljudi me gledaju il što sam musav od blata il odakle ovaj dodje, što jedan reče tamo gde si ti prošo dušmanska noga nije kročila ni turska ni švapska a ni motor izgleda.Dalje do Berana tu me uhvati noč nađoh sobu i u kafiču proslavio sa konobaricom moje veranje po Prokletijama a kažu da je moje pleme odande odlično upoznah postojbinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije prošao putevima Crne Gore biče mu svi putevi teški tako da mi je bila laganica od Berana ,Rožaje, Novi Pazar,Kraljevo Kragujevac i Jagodina na Moto susret 2008 opustio se i uživao u muzici i piču tu me slikavale neke dobre tete pa sam u novine izašo.Sjutra kuči u N S kupio ženi cviječe u saksijama valda što ona voli i živo je stiglo doma iz Jagodine moraš malo nije me bilo doma 20 dana.Uglavnom od svog mora samo se jednom okupao ali zato me svuda bilo možda sam nešto zaboravio ali bilo je lijepo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan свака цаст брко, јако лепа репортаза hvla ti sto si nam sve to ispricao i potkrepio sa lepim slikama , podrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan cestitam i ova je jako lepa reportaza svaka cast tebi i tvom vernom drugaru Jezdimiru. lepo si ukombinovao vreme putovanja i mogao posetiti i moto skupove . podrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast kolega, svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Brko sta vise reci Jedino pozeliti da Jezda ode a dodje drugi Sarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan maksimalno opusteno... svidja mi se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...