DEDA 2 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Liberty 125 ccm, 2002 godište, 8000 km pređenih, extra stanje, nove gume, nov akumulator pod garancijom, 2 ključa. Nema ulaganja. Uz skuter ide i kofer. Moguća zamena, cena dogovor. Sve informacije na PP ili telefonom: 060 501 105 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno! Neka zamena? Razne kombinacije dolaze u obzir... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan A jel te interesuje pet malih motora, od kojih je jedan sa tri tocka (fabricki T12 sa prikolicom), jedan stari automatik, dva T12 i jedan T12 koji je kao vespa sa malim tockovima i zaboravio sam, imam jos jedan automatik koji je skroz rasklopljen, znaci sest malih motora, mislim da su svi registrovani na malu tablicu, meni ti motorici stoje i netrebaju mi a tebi ako igraju neku ulogu..., dogovoricemo se! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo si me zbunio sa tako raznolikom ponudom ;D Ne treba mi nista od toga sto nudis, hvala u svakom slucaju...(imam i ja nekoliko rasklopljnih automatika i apn-4) Moze manji skuter recimo...ili dobar automatik+pare ... I DALJE AKTUELNO... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ok! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... ima li neka ponuda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Pa nije valjda da nikom ne treba ovako lep skute, a uz to jos i dobro radi? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...