Ivan8 3 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Lep i zanimljiv putopis,sta reci osim BRAVO! Trebalo bi da vam uvoznici Kinroada poklone po jedan motor. Vespa je odavno proslavljena i zna se da je kvalitet,ali Kinroad je tek poceo da se prodaje kod nas. Dzoks,lanac ti je i pre polaska na put bio prilicno los,ja sam ti to rekao u Fruskoj Gori,cudi me da je izdrzao. Cekam nastavak,kao i ostali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zao mi je sto nisam bio u mogucnosti da i ovaj put vozimo zajedno i jedva cekam nastavak price. Bice još prilika nadam se... Baš bi bilo lepo da ste išli ti i Majče. Verujem da će svaki sledeći put biti još bolji, sad znamo gde smo pravili greške u organizaciji samog puta. Uglavnom se te greške svode na pitanje pauza, brzine i stajanja na burek u Foči (ne dao Bog nikom. Videćete i zašto ;D...) Hvala Blajbinger na tako svesrdnoj podršci! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan "ko hoce taj moze, ko nece... taj nadje izgovor" Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Nista ljepse za lijep pocetak dan nego ovaj putopis! Citam sa osmjehom na licu i uzivam Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 12, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko vam treba za nastavak?Taman da vidim imam li "rupe" u secanju kad ono nema.Pozdrav odvaznoj ekipi i Duki...Covek je za kratko vreme dobio toliko nadimaka da jednostavno neznam koji bih upotrebio.Hvala vam na lepom druzenju i gledamo se uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan bravo samo napred nek idu kilometri ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, nastavak stize danas tako da se pripremite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, nastavak stize danas tako da se pripremite Ajde bre više! ...El vidiš ti bre Džokse kolko je sati ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, nastavak stize danas tako da se pripremite Ajde bre više! ...El vidiš ti bre Džokse kolko je sati ??? Skoro 21 h !!!...Ovo stavrno više nema smisla!!! ...Ja ću se žaliti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Едит претходног поста Или отклањање недостатака које сам уочио Наиме да се вратим на ону ситуацију када нас је код Соколца зауставио полицајац и испрозивао Хајадуку за његову госпођу Веспу, после те ситуације и одмора у предивној пицерији настављамо да возимо даље. Постоји клип као сто сам и рекао који ће вам све дочарати осим једне ствари, наиме спуштајући се низ једну страну поред пута смо сви видели коња како мирно пасе. Толико мирно да није ни подиго главу када смо му пришли. Можда сам се начас зачудио толикој мирноћи међутим моје чуђење је трајало свега неколико тренутака. Пошто је Хајадука јахао први он је први и дошао до коња а онда ПРЕПАД у том моменту коњ је чуо и угледо белог јахача како му прилази и силно се узнемирио или могу рећи УЗБУДИО!? Нагло се окреће уплашен и замало да наскочи на Хајадуку и да га обори са госпође, само је вешта рука нашег неустршивог предводника разлог зашто је несметано наставио да вози, али докле ће тај храбри младић одолевати ? Коњ је побегао од пута тако да за нас двојицу није представљао већу опасност. Међутим ……….. ред је да опишем ону ситуацију у којој је Веспа добила по репу. Кривина изгледа овако Иако је успешно избегао коња, камион није лако избећи али оно што му је дука начинио……па то је страшно….Како је то изгледало. Спуштали смо се низ једну страну око 14 км испред Гацког а после оне чувене привремене магистрале. Кривина је неозначена а као што видите и врло опасна. Спуштајући се низ страну ред је био следећи, ХАЈАДУКА, Милојко и Трешња и Фердинанд и Виолета. Улазећи у кривину у једном моменту ми се појављује призор госпође веспе испод мерцедеса у том моменту сам се одузео и одмах стао иза Милојка који је возио испред мене. Скочисмо са мотора и потрчасмо да видимо шта се догодило. На срећу затекли смо Дуку како стоји поред камиона и посматра призор на питање да помери све удове чучне раздрма се да видимо да ли је повређен Дука лако одради све и рече да је само одрао колено. Опет је опрема одрадила своје. Полако смо извукли камион испод Госпође ух на шта је она личила, комплетна страна где је таблица налазила се згужвана као папир после бурека а наша лица се одавала неверицу. Пробасмо да је упалимо, упали се као сат, уз мали исправке «бубрега « . Е онда настаје драма, јер смо се тог момента окренули и видели на шта личи камион :o :o :o :o :o Леви део браника тотално одваљен, мигавац и фар распрснути расути по асвалту а њихова кућишта висе на жицама док се ногоступ за пењање набио до точка и поломио браник :o :o :o Још који сантиметар и камион не би могао да се покрене. Наспрам наше Веспице камион је био откинут. Изненађењима никада краја, возач и сувозач камиона су позвали полицију а њихова процена штете била је невероватних 1200 км илити 600 евра. Толико пара нисмо имали. Па смо уз помоћ неких пријатеља избунарили цену на 400е а скупили међусобно 380е и тако наставили пут. Дука без визира који је остао а такође и без ручице предње кочнице. Даље све знате… Стижемо на границу са БиХ стране. Полицајац и цареник нас погледаше онако зачуђено јер већ је око 22 часа подигоше рампу не питајући нас ништа. Долазимо до одличног прелаза са Црногорске стране лепо обележен одличан асфалт и све је пријатно до једног момента када нам прилази цареник и пита «Момци јесте ли ви из неког клуба?» Дука одговара «Нисмо», Цареник нешто мрмља и препознајем реч Мангулица, Милојко испред довикује па ми смо Мангулице, цареник се окреће и препоза амблем на мом блатобрану. Приђе и поздрави нас , позва се на Золтана и рече да је са њим лумповао пар вечери и да му је он најавио наш долазак. Док смо причали испричао нам је причу како је пао са мотора и ФАЗЕР 1000 и да је негде код Горњег Милановца оставио пола дупета. Са осмехом нам објашњава да сада вози инвалидско помагало (Скутер) и наговара ме да га испрозивам код Золтана како нас је истресао из гаћа на граници. Управо се завршила провера докумената и машемо љубазном царенику бајкеру коме смо за успомену оставили мајицу и наставлјамо даље. Дошли смо до Ђеновића и нашли се са екипом која нас је чекала. После поздрављања оспем дрвље и камење по Золтану како нам је наместио да нас цареник претреса на граници, како сам морао да скидам све торбе отварам, слажем, показујем…. Золтан ме гледа широко отворених очију и уста и не верује у моју причу, остали виком подржавају причу и свако убацује неки свој мастан детаљ. Золтан је уплашен у неверици вади телефон и каже пииииии пиииии пииии ако ме зајебавате пиииии пиииии пииии је** пииииии и позива цареника ми са озбиљним фацама исчекујемо његову реакцију. Гледам како му се фаца изобличава до једног момента а онда нагло претвара у кез. Почео је да виче и да се смеје. Фазон је успео, мирно одлазимо даље у смештај и причу већ знате! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ПРВИ ДАН на мору… Телефон звони, отварам очи и једва видим где је. Погледам Золтан, време једва да је прошло осам, «Ало устајте бре, прође вам време» . Уф тешка срца се придижем знам да сваки преспавани тренутак представља изгубљени моменат пошто времена нема баш на бацање. Дуке нема у кревету, Виолета устаје и убрзо у дворишту куће у којој смо смештени налећемо на Дуку који загледа Веспу газда, код којих смо смештени. БИНГО, газда вози Веспу само розу, и већ смо пронашли код њега да негде има ручицу резервну (један проблем мање) . Заједно одлазимо на плажу (верујем да ће те у даљем тексту ретко примећивати да спомињем Милојка и Трешњу и да су управо овако добили надимак). После километарског пешачења наилазимо на Золтана који лежи у ладовини и сунча се, ради човек. Договарамо се и одмах крећемо у ресторан БИСС где је домаћа кафа по његовим речима најбоља. Испијамо кафу, чаврљамо уживамо у дивном сланкастом мирису мора, у том моменту наилази Аспар, кренуо човек по хлеб. Поздравимо га и договоримо се касније да се нађемо на плажи. Ми после кафе одлазимо на плажу и пада прво купање. Долазе Аспар, Тања и деца и почиње она здрава зајебанција позната екипи која се дружи са нама, смеха на претек. Пошто су ми црви ушли у «уши» сам отражим разлог да негде зврљим и проналазим га тако што морам отићи да замени новац. (евре нам покупио камионџија, а као што стара српска пословица каже кад ти нестане евра ти замени динаре) Виолета и ја се пакујемо и поздрављамо екипу (нећемо никог да водимо) идемо по мотор и правац Херцег-Нови. Идући према кући коментаришемо и размишљамо како да путујемо, шта да обучемо?(ту срећемо Милојка и Трешњу који су тек тада изашли на светлост дана :o :o :o ) Одмах сам одбацио верзију да возим мотор у папучама, а пошто патике немам морао сам да обујем чизме и дуге панталона да их сакријем. Виолета се снашла у неким трофртаљкама и патикицама… Први пут по дану се спуштам и возим обалом мора, ветрић ми дрма мајицу ваздух пун мириса мора, подиже ме и уживам у сваком моменту. И онда одједном почињем да се сећам , да ово сам сањао. Када сам размишљао о куповини мотора замишљао сам како се возам обалом мора док ме ветар помешан са морском свежином освежава а иза мене заклоњена од удара ветра крије се она. Мој верни пратилац и верна сенка, моја подршка сваком подухвату и особа пуна разумевања за сва моја дела и недела. Преко комуникатора јој говорим «Срећо ја овог момента живим свој сан» као одговор добијам стисак око струка……(мало сам се занео) Стижемо у Херцег Нови у потрази за банком, веровали или не једва смо нашли банку која мења динаре у евре?! Када вам будем реко да је курс у Црној Гори 107,46 јел би ми веровали? Одустајем од намере и купујем своту довољну да се покријем до уласка у Србију. После неславне приче са Банкама шетамо се старим градом и иза сваког ћошка откривамо нову уску уличицу и нову башту у дебелој хладовини Завршили смо на врху старог града (ваљда се тако зове) поред неке мале Цркве уз ледено хладну лимунаду. Разговарамо док нас и даље прати поветарац пун те свежине због које увек пожелим да живим на мору. У повратку до мотора свраћамо у продавницу све за 1е и налазимо доста занимљивих кинеских ;D ;D ;D ствари. Враћамо се кући уз уживање као и при доласку. Када смо стигли, шаљем поруку свима да се попну на ручак заврћем рукаве и предајем се својим кулинарским способностима. Сваку конзерву пасуља сам пажљиво отворио, обрисао и нежно додао гомили која се већ налазила у шерпи, а онда додавајући полагано зачине крчкао на тихј ватри свих 10 минута . Колико се дуго спремао толико му је требало да нестане са стола. После ручка док су жене прале судове ми се бацисмо на Веспу, раскопасмо је и покушасмо да исправимо који део, који смо и успели али оно главно нисмо. Даље смо отишли на плажу и поново се купали… одмах преко пута лежаљки продавница пуна ХЛАДНОГ али онако здраво хладног пива. Овај део ћу прескочити. Кренемо тако кући кад видимо капија отворена, излази газад возећи Дукину Веспу и отперја узбрдо супротно од нас. Од изненађења само се погледасмо, нисмо стигли ни да видимо како изгледа задњи крај само смо видели да је коплет склопљена!!! На Дукином лицу неверица, очи је исколачио на моменат сам се препао. Стигосмо до капије у моменту када се газда враћао, погледасмо Веспу а она ЦЕЛА, задњи део испеглан више него одлично у односу како је било. Састависмо ми то и склописмо газди да платимо нешто, човек ни да чује.….вероватно оваквих људи нема много. Остала је само још ручица да се среди, пошто газда није нашао његову. Сале (тако се газда зове) обећао је да ће да је набави, зна некога ко зна некога ко му дугује нешто, знате како то функционише…. Спустили смо се на плажу и на лежаљкама организовали мини скуп Дружили се…..а да појавили су се и Милојко и Трешња То вече некима беше хладно па одоше кући да се мало обуку. Ми мушки настависмо да тражимо срећу у чаши и флаши али само изгубисмо оно мало жена што смо имали. Оне одоше на неку свирку а ми у кревет. расправа је била на нивоу неки су и седећи спавали. Уморни од спавања Упознали смо и једну комшиницу Неки замало да остану на ходнику да спавају пошто им лепше половине однесоше кључ. Ваљда од толиког пењања људи заборављају. Када су се вратиле не знам и о овоме нек ме нико ништа не пита. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ДРУГИ ДАН на мору Сутрадан сам спавао до касно шта се дешавало немам појма, знам да су сви устали отишли на плажу, дружили се и то све без мене ! Невероватно. Ово су они радили! Устадох око 12ч и полако се спустих до базе (БИСС) сви су клопали неке брука јефтине ћевапе (2е) тако да се прикључих и ја. После клопе опет купање, зезање а неки су играли чак и човече не љути се ма шта да кажем брука…. Интересантно је да немам ни једну слику како се купамо па бих замолио Аспара да постави коју, знам да нас је он сликао! Данас је био договор да се провозамо мало Боком и да видимо како је то леп залив и зашто је један од најлепших залива на свету. Покуписмо се са плаже и пењемо до куће, припрема за Виолету и мене су иста као и јуче, Милојко и Трешња се такође прилагођавају а Дука је у почетку чврсто решен да вози у јакни. Крећемо, колона је као и када смо стизали на море, Дука први, Милојко други и ја назачељу. Саму вожњу ће те видети на видео снимцима а моји утисци су више него позитивни. Вожња мотором уз само обалу мора је нешто фантастично, пролазимо кроз мала места уз саму обалу, старе куће, цркве, палме….на моменте се осећам као на филму, мотор, палме, леп асфалт, и много лепотица поред пута Улазимо у Котор, са наше леве стране зидине старог града а испред се већ припрема бина и трибине за велики маскембал који треба да се одигра то вече. Са десне стране мол са предивним луксузним јахтама које су ту привезане. Морам признати да сам очекивао гомилу мотора а у суштини видео сам само гомилу Беверлија и пар већих мотора од којих су углавном сви били из Србије или иностранства. Призор је за памћење, у првом пролазу машимо тврђаву (стварно још не разумем како смо то успели) већ мало касније окрећемо на кружном току и назад. Покушавамо да се прогурамо и нађемо место за моторе а онда изненађење леп уређен и припремђен паркинг за моторе. ВОВ Баш лепо. Паркирамо моторе и полако крећемо даље, улазимо у гради почињемо да гледамо све около… Онда смо се мало губили по уским улицама града, нешто што је предивно бар мени. Високи камени зидови, уске улице препуне промаје су на мене остављале утисак да је температура напољу око 20-так степени иако је скала константно варирала између 30 и 40 степени. Мувамо се по уличицама и одлучујемо да седнемо у један мало пунији локал на тргу у нади да је мало приступачнији у односу на остале. Е па другари ту смо се малко зезнули, рецимо установили смо да цена од 2.5е за кокаколу од 2.5дл уопште није приступачна, односно да тако скупе кокаколе нема нигде у Новом Саду. Лако смо то преболели када смо видели ко је донео то пиће за сто. Опште одушевљење мушког дела екипе и велико изненађење када смо схватили како је особље речито, пријатно и дружељубиво (што је, мораћете се сложити самном, врло ретко у ЦГ) Креће прича са особљем, Дука је омађијан, показујемо слике објашњавамо куда и како смо стигли…. Пада позив за маскембал и понуда маски за исти. Велико разочарење и поновно спомињање камионџије и наших драгих «е» које смо му дали и поново прича шта би било кад би било…. ДУКА СЕ СЛИКАО СА КОНОБАРИЦОМ (конобарица је покупила број телефона од Дуке ) После попијеног пића пакујемо се и настављамо даље, газда Сале нам је рекао да се од Котора упутимо за Цетиње и када се попнемо изнад Котора тад видимо шта је поглед. Нисмо губили ни часа узјахасмо машине и кренусмо да тражимо видиковац. Велики успони и оштре серпентине су падале једна за другом док нисмо избили у густу борову шуму. Мирис ове шуме не може да се пореди ни са најлепшим и најквалитетнијим мирисима за кола (они мириси борове шуме), свежина којом обилује као и богатство мириса толико су пробудила моја чула да сам се најежио. Брзо избисмо на ивицу шуме и видели смо оно за шта је вредело путовати за ЦГ . Док смо се сликали и уживали у предивном погледу, који се на левој страни простирао преко аеродрома и Тивта и преко целе Боке до предивног Котора чије се зидине старе тврђаве развлаче по брдима изнад града, кола која су пролазила задржавала су се по десетак минута, било је ту италијана, француза….. ПРИЗОР ЗА КОЈИ ВРЕДИ ОТИЋИ У ЦГ. Све се исплатило у тих пола сата колико смо провели на видиковцу. Одушевљени поново седосмо на наше моторе, кренусмо истим путем назад, поново кроз борову шуму па у Котор. Прођосмо кроз Котор који је полако добија карневалске боје и у који су се лагано сливале реке људи. Били смо гладни. При задњем разговору договорисмо се да клопамо кући, остало је још неких готових јела па да се не враћају кући. АЛИ …(сетите се само колико вас је у животу то АЛИ изненадило одушевило али и разочарало) … Када смо кренули у Котор газда сале нам је објаснио да је до магистрале педесетак метара од куће супротно од пута који нас је довео до куће први пут. Тако да смо враћајући се из Котора тражили тај улаз у Дјеновиће. Покушавајући промашисмо скретање и избили смо право на плажу код Золтана а испред локала БИСС и одлука паде. Седосмо у БИСС и наручисмо чорбицу, и ко је шта хтео и лепо вечерасмо препричавајући доживљаје и утиске. Неки су и пробавали орему. После вечере отишли смо до куће, позвали смо пријатеље да се поздравимо и да се захвалимо на прелепом викенду који су нам они улепшали несебично. Скупили смо се ту у дворишту код газде Салета попили које пиво и уз смех се поздравили уз обећање да ћемо се убрзо поново састати да се преприча повратак у Србију……е тај повратак ћу памтити док сам жив, јер тај повратак је прича за себе…. НАСТАВAК СЛЕДИ УСКОРО 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za put, provod,slike i putopis Zbog ovoga vredi imati motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da malo zakitim slikama sa druge strane tj oni koji su ovu ekipu cekali na moru do kasno u noc.Trenutak konacnog dolaska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zatim vecernje opustanje na plazi uz dobar odabir logistike jer je hladni "Jelenko"na samo par koraka od lokacije.Taman i prilika da poydravimo Pepija ciju smo plazu nemilice okupirali uz preporuku kolege nam Zoltana inace po zanimanju "cuvar plaze u letnjem periodu" ili ti lezim a radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Posle smo presli u kafe Palmu gde je cak i bilo palmi.Neki su to iskoristili da odspavaju ispod palme na obali mora.Sta da se radi stigao ga umor od popodnevnog spavanja.Cudno al ajde.Naravno logo je tu gde i mi.Ovde sam naucio da se u Novom Sadu svaka lokacija objasnjava od Velike pecurke "e pa ni blizu". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Dnevne aktivnosti on the beach i partija naljuti se covece gde je Dzaks pokazao zavidno znanje i vestinu jer ih je sve oduvao{pa naspavao se covek} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ovde Zoltan pozira u radnom mu odelu a na sledecoj Zoltan i Pepi u akciji medjunarodnog karaktera{Ruskinje} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Inekoliko slika sa vidikovca iznad Budve i Svetog Stefana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan jos i nema vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugi deo putopisa mnogo bolji,i sadrzajniji.Vidim da ste se super proveli drugari,i ne bih da vam stajem na muku,ali 380 Ojra kamiondziji ejjj????? Khm........necu ovde Sve u svemu,fenomenalno,Dzoks vidim da si osetio taj magicni osecaj voznje motora uz more!Priznaj da je neopisivo.Potpuno vas kapiram,jer sam nesto malo-slicno doziveo,i dok citam ovo,kao da sam bio sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aspar na dopuni, ne mogu ja sve da stignem da slikam i da postavim i da opisem.... @Forest Drugi deo je pisan polako i natNAne, mada nisam zadovoljan sa iyborom slika, ima daleko boljih ali postavicemo i njih.... Ali evo javno najavljujem treci deo koji ce biti spektakularan, jer on sadrzi inajvise dozivljaja... A voznja pored mora.....od ponedeljka sam na godisnjem ;D mozda se opet provozam.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo do sad je sve lepo. Daj i neku sliku kamiona ( valjda ste ga slikali ) - da vidimo sta mu je duka uradio . Jel mogao kamion da nastavi svoj put sam il ga je odnela slep sluzba ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Nismo slikali kamion. U tom momentu niko nije ni mislio na fotografisanje. Samo smo svi bili pod shokom i srecni sto je sve bilo ok, sto nam je Duka ziv i zdrav. Thanks Dzoks, cekamo nastavak! ( Ja ko da nisam ni bila pa ne znam sta ce da bude dalje:P ) Btw. Aspar, znam ja da ti navijas za dzaksa, ali ja sam pobedila u "Nema ljutish". :PPP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim Nema reci koje bi mogle da opisu to drustvo i taj put!!! To se mora doziveti Evo jos koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...