lencuga 14367 Napisano Octobar 27, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac, ja imam v46 i mogu ti reci da je najbolji izbor, SPORTAUTO je kupio za varadera maxiu 52 l i vratio odmah, prevelik je a plastika dna je suvise mekana pa mu se nije cinio bas najsigurniji. @Vlade, izvini za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac, ja imam v46 i mogu ti reci da je najbolji izbor, SPORTAUTO je kupio za varadera maxiu 52 l i vratio odmah, prevelik je a plastika dna je suvise mekana pa mu se nije cinio bas najsigurniji. @Vlade, izvini za off Ma opusteno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan brate ja te znam kao vlada afrika pa ako prodaš ovaj motor osta bez dela imena motor je prva liga lepšu afriku 3 nisam video verujem da onaj koji je kupi će imati samo reči hvale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Miinja,pogresio siVlade Afrika je drugi covek,a ovaj doticni je ZUBAR tako da kako god okrenes ime mu ostaje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Miinja,pogresio siVlade Afrika je drugi covek,a ovaj doticni je ZUBAR tako da kako god okrenes ime mu ostaje! ja ga imam u tel kao vlade afrika užice, pa imam i vlade tenera užice a oni znaju da nisam pogresio u svakom slučaju znam motor a on je VRH Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Vlade,moja ponuda jos vazi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlade ja bih kupio Africu pod uslovom da mi das onu rakiju od koje se poludi ! zna da ne pijem viski kad nema . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vlade,moja ponuda jos vazi! Aco sta ces sa tolikim motorima, jel prodajes Yamahu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Moram da odgovorim u ime ACA posto covek je kupio od mene Yamahu! Na prodaju bilo kog motora zaboravi jer covek jos planira da uzme Afriku i DR a da bih upotpunio kolekciju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moram da odgovorim u ime ACA posto covek je kupio od mene Yamahu! Na prodaju bilo kog motora zaboravi jer covek jos planira da uzme Afriku i DR a da bih upotpunio kolekciju! Ako je tako onda nema smisla da prodaje Kawu, pokvarice kolekciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sale a ti se ne hvalis da si prodao transalpa ! Kupi ti AFRICU a moze i Kepo . . . :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA 2800 EURA SA KOMPLET SVA TRI KOFERA, ODRADJEN FULL SEVIS ,ZAMENJEN VIZIR POSTAVLJEN PRODUZENI TOURING, MOTOR U EXTRA STANJU, REGISTROVAN PRE DESET DANA. HITNA PRODAJA ZBOG KUPOVINE DRUGOG. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2400 bez kofera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...