GezyX 2 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem JAWU TS 350 u delovima. Fali mu prednji i zadnji far,fuzaster i paljenje(platine,kondenzatori,ploca). Ostalo sve komplet. Tel 0643600064 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 9, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom su stanju cilindri, klipovi i karike, karburator, cevka za vazduh (izm karba i filera), sve sajle, sraf za polugu kurble (7mm), dobosi(glave tockova)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar je jedan los,a drugi je dobar(i karike i klip) 58mm,Karburator je isti dobar ide sa cevkom koji je takodje dobar.Sto se sajli tice za kvacilo nevalja,za gas je poceo da puca ostali dobri(km sat,obrtaljka,z kocnica,stop salter),Dobosi i pakne su isto u dobrom stanju. Obe gume su nove i nisu izpucani-evo slika guma: Ovih dana cu napraviti celu listu sta se prodaje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Cenu cega??? Sta te konkretno zanima? Saobracajnu nema! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika auspuha pa se ti odluci dali je dignut ili nije cena 30 e za oba! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovi auspusi su 'dignuti' iliti kosi. Da li se to meni cini ili je farba identicna mojoj? Metalik crvena M1, u saobracajnoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec naveo saobracajnu nema. lord_oblivion jesi ti jos zainteresovan za one delove??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne, teraj dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel imash satove i kako izgledaju trebaju mi za kineza i kolko para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Imam satove dobri su i rade cena 35 e komplet instrument tabla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...