prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mikice evo i ti si uhvacen na delu hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan mikice evo i ti si uhvacen na delu hehe Fala,fala :D :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan juce bilo dosta ljudi, kraljevski je super odradio, nego jel to kraljevski ima novog pevaca, onaj lik sto je stalno viseo na mikrofonu sa leve strane pored gitariste? :-))))))))) Nisam ja "onaj lik" :D tako je samo ostro, jos im inaplati autogram, nisi valjda lud da radis za dz... :) cestitam, iznenadjena, nisam imala pojma da mi je muz tako blizu muzickog vrha mislim znala sam ja da ih gotivi ali ovoliko...;)ponosna sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan cestitam SVETIM ILIJAMA ns PRVOM uspesnom moto skupu, i nek nastave tako, sada ide valjda neka zurka i tako redom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nas 20-ak iz Obrenovca Lepo se proveli, popili, pokisli i laganica kuci!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan u Grockoj je zvezda rođena mi smo iz Grocke nastavili za Obrenovac (nastavili provod, znam da nije usput ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Septembar 17, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bili Mrleta i ja u subotu. Steta sto je vreme pokvarilo popodne, mada je sve bilo ok posle solidnog pasulja, mikica ga malo razvodnio, ali je na onu hladnocu dosao kao lek. Uvece dobro zezanje, mrleta malo turirala kawu pa je malo prokuvala, ali su joj odmah pomogli svi koji su bili u blizini. Zahvaljujem. Ucestvovao u nadvlacenju konopca, dobio nove rucice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bili Mrleta i ja u subotu. Steta sto je vreme pokvarilo popodne, mada je sve bilo ok posle solidnog pasulja, mikica ga malo razvodnio, ali je na onu hladnocu dosao kao lek. Uvece dobro zezanje, mrleta malo turirala kawu pa je malo prokuvala, ali su joj odmah pomogli svi koji su bili u blizini. Zahvaljujem. Ucestvovao u nadvlacenju konopca, dobio nove rucice... A to li je u pitanju.... A ja cuo da je neko dovezao novi model Kawe koja radi na paru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ga ja razredio nego zaboravismo da zatvorimo kazan kad poce kisa , drago mi je da vam je bilo lepo. Ako bog da dogodine ce biti i bolje.Hvala svima koji ste bili u Grockoj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko021 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo da dodam i ja dve slicice iz grocke! Sa ovim smo ja i Floyd* Putovali 8:30 h do grocke hihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...