Nikola Simic 134 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i od mene! Ja sam keeway 125 vozio na slican nacin po najgorim vrucinama pretovaren na punom gasu, nikad mu nista nije falilo! Pozdrav i sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8500 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, sve je lako kad si mlad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka wam dala , za pohvalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast vama i kinezima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Svaka cast momci,boj ne bije svijetlo oruzje,vec boj bije srce u junaka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin.mk 13 Napisano Novembar 1, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Prilep-Makedonija Motocikl: SUZUKI GSX -1300R HAYABUSA Prijavi odgovor kao problematičan Sekoja cest momci prekrasen patepis :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tour the world... 3 Napisano Novembar 5, 2012 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci,putopis je odlican,veoma zanimljiv... Ja imam Apolla, od skora sam njegov vlasnik,pa eto,citajuci svasta,vi ste mi pomogli da se usudim na tako nesto,s' obzirom da je to motor kineske proizvodnje... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...