perisicboro 262 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, put je bio od Cacka do mora i obilazak celog Crnogorskog primorja, pa krecemo... Prva pauza Kokin Brod. Skidanje opreme sledi ispred Podgorice, jer je vrucina bila :o Pod Goricom... I prvi pogled, ravno 8 sati sa pauzama do dolje... Dolazim u Budvu, posle 8 sati puta, i utrnule gu.ice.... I neciji "krs" sa NS tablama parkiran pored ovako lepih camaca.... Stari grad... Kampovao sam na Jazu dve veceri, inace kamp je 6.50 evra po danu, 1 evro taksa, 2.50 evra motor i 3 evra sator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan I prvi dan je gotov. Putovanje od pola 7 do pola 3 i obilazak Budve. Za drugi dan je u planu obilazak celog crnogorskog primorja koji pocinje sa Tivtom... I krecem dalje zalivom, ka Kotoru... I Kotor... Prcanj.... I idemo dalje ka H.N... I Herceg Noviiii... E da jedno pitanje, zna li neko zasto se na primorju voze samo Beverly... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se trajektom i nazad ka Petrovcu i jugu... Petrovac... Odlucujem da odmah krenem ka Adi Bojani, pa onda od nazad ka Budvi, da me ne bi hvatala noc u Ulcinju... E da i tu sam pao, pesak, mali tockovi, meka podloga i prokliza mi prednji kraj, ali srecom bilo je 20 km/h a podloga je bila fini Ulcinjski pesak... Ulcinj, kao mala Azija.... Dobre Vode, po meni najlepse mesto na primorju... Islamski centar koji se gradi u starom Baru... Bar... Sutomore... Prosao je i drugi dan i treceg krecem kuci rano ujutru... I ono neizbezno, s' obzirom kakvih sam se vozaca sve nagledao, lancani sudar, pandur mi neda da prodjem, cak preti i privodjenjem jer ugrozavam mesto uvidjaja ???, i krecem preko njive da zaobidjem mesto nesrece kad tamo... Krenuli ljudi kolima, putem kuda jedva covek peske prodje... Uspesan prolazak i kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug je kupio istog Burgman-a kao sto imas ti.Kada mu budem pokazao tvoj putopis,odusevice se siguran sam.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima koji su morali biti obrisani zbog izmene teme. E da, nisam nosim "nosu" svo vreme, nju sam tek stavio u Podgorici, a u vecini mesta sam uspeo umociti du.pe u more. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosto je nemoguce da na ulazu u stari Kotorski grad nije bilo motora ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je bilo u popodnevim satima (14h-17h) posto vidim da je i Stari grad pust. Inace u Kotoru je vreme odmora svakog dana od 14h do 17h i tada je vecina kafica zatvorena ili ako rade nema muzike, pa kuzim da je i ovo tada slikano. Treba doci ujutru od 10h do 12h i predvece, tada ima najvise motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto je nemoguce da na ulazu u stari Kotorski grad nije bilo motora ??? ??? ??? Ma bilo je, nego ne sme vise da se parkira ispred, nego ima poseban parking za motore, levo od ulaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan steta samo sto nismo uspeli da se iskombinujemo da idemo zajedno... no bice drugih prilika onaj novosadski "krs" je stajao na istom mestu na kom si ga ti uslikao i kad smo mi bili a to je verovatno bilo 2-3 dana posle tebe! odlicna voznjica u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Mashala! Narocito mi se dopale ove slike sa puta u povratku, skoro kao da sma ja licno bio... Kakvi su utisci voznje u guzvi za more i obilazenja kolona...? Niko ti nije dirao motor dok si se ti umako u more? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega !!! Svaka cast ! Odlicno pisanije i fotke i sve . Svaka cast i tebi i masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 8, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega !!! Svaka cast ! Odlicno pisanije i fotke i sve . Svaka cast i tebi i masini To po ugledu na tebe! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojovic 14 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Čačak Motocikl: imam Prijavi odgovor kao problematičan Piiii, kakav putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalne fotke,svaka cast,divan putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast obidje ti celu Srbiju sa bugijem a i sire! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast ja sam iz bara pa nisam sve stigo da obidjem crnogorsko primorje a ti sve za par dana Bravo druze za postovanje koliko si izdrzao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Avgust 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...