Titja 5 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu gledati da potrefim oba Beceja. ;D + Avalu Mnogo je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dva Bečeja nekako ali i Avalu teško,ali je uvek tu onaj znak pitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu gledati da potrefim oba Beceja. ;D slažem se ali na prvom i drugom mestu BLACK DOG ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 25, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam se extra proveo na moto skupu (CITAJ pravom skupu) u Beceju (CITAJ Starom ;D ) tako da Black Dog vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Jel džabe i upad na svirku u Novom Bečeju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na podrsci mi smo uvek za pravu i nezaboravnu zurku cekamo vas !!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Black Dogs vidimo se! Neka svira Vlado Georgijev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Jel se spremate braćo,niko ništa ne piše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan suboticani krecu sutra oko 4,ocekujte nas.....mi vec jedva cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe "Put oko sveta" krece za Becej kod MK "Black Dog-a" u subotu, u 09.00 ispred stare Kineske ambasade (YUBC). Idemo sa jednim dzipom i sa jednim bajkom, pa ko hoce da delimo put - dobro nam dosao (ostatak ekipe pokriva Avalu i MK "Familiju"). (Zeznuto je kada se skupovi poklapaju, bilo bi lepo kada bi postojala neka koordinacija...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I mi krecemo u subotu , samo nam nije jasno jel susret u Beceju ili N.Beceju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan u Beceju (organizator MK Black Dog), a drugi je u isto vreme u Novom Beceju (Gospojinski dani + moto susret). To je blizu pa moze da se potrefi oba, naizmenicno. Mi idemo kod Black Dogs-a, znaci Old Bechey. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme posluzi i ako ne budem imao sutra burno vece za Dane Piva vidimo se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan SPREMAMO SE SPREMAMO SE ZNATE KAKO JE CEO DAN SMO DOLE NA KAMPU VEC SMO INVENTAR POPILI ALI OSTAVILI SMO MALO I ZA VAS ;) ;D CEKAMO VAS ZAMISLI TERMALNI BAZEN I HLADNO PIVOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc zuraja do jaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc zuraja do jaja. A danas kobaja do jaja. ;D ;D ;D Polazim za sat vremena, ima li ko jutros u crkvi da pijemo kafu ili cu opet u Rutu. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc zuraja do jaja. Eto propustih dva lepa susreta, ali ovaj vikend imam utehu, tj.idem u Pulu 10-ak km od mene, na Twin horn bikers fest. Juče je bilo oko 9000 bikera iz cele evrope,danas se očekuje 15000 hiljada. U životu nisam video tolko motora na jednom mestu. Ceo jeb... dan zuje oko mene, a ja ležim na plaži i znojim se iz više razloga+žena me ceo dan pitka, šta ti je , šta se vrpoljiš ceo dan? Šta mi je,šta mije........???? NE PITAJ ŽENO > ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ustao krećem opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drug na burgmanu krecemo za Becej Valjda stizem na pasulj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pekson 4 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala domacinima na divnom gostoprimstvu, ekipa iz Kovina MC Margum. Mala ali odabrana, a sledece godine bar dva - tri puta veci sastav. Vreme nam pokvari subotu vece pa smo uhvatili bezaniju jer su prognoze bile uzasne a 150 km nije malo.Nadamo se da cemo se cuti sa nekim od organizatora u vezi zahvalnice da je dobavimo postom. Imamo puno reci hvale za vas (i za sugradjane-ke koji su vrlo ljubazni) te vas savetujemo da vi posetite nase desavanje iduce godine da se revansiramo. A nama ostaje da zalimo za subotom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pohvalim moto skup. Jedino je pasulj bio malo mrsav ali ccene pica i hrane su bile skroz prihvatljive. Ovo je treca godina za redom da dolazim u Becej i nadam se da cemo se videti i sledece godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chila 4 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Temerin, Vojvodina, Serbia Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno stigla kuci, pokisla sam ko neko pace ali sta je, tu je, vredelo je, svaka cast domacinima!Odlican skup, dosta ljudi, motora, lokacija sa dosta hladovine, cene dobre, a jos ni ulaznicu nisam morala platiti , mislim sta reci, svaka cast ! Veeeliki pozdrav klubu Black Dog ! I ... dogodine... obavezno dolazim ;D! Nisam nesto puno slikala, sto je retkost, ali evo par slicica.. ;D Arpi pije i ... VODU :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan suboticani su stigli kuci upravo...bilo je extra.pedikulis pubis je bio pun pogodak,niko drugi nebi tako oraspolozio masu posle onog sranja kao oni... vidimo se naravno i sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 30, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja prenesem neke moje utiske.Skup je bio dobro organizovan,nemam zamerki,domacinima svaka cast!Cene su bile ok kao i program.Moram spomenuti i streetfight za koji mogu reci da je najbolji i najludji s.f. koji sam gledao u zivotu.Sto se bazena tice bas mi se bio svideo toliko da zamalo zakasnim na defile.Sve u svemu skup je bio extra ja sam se super proveo i pored onakvog vremena.Black dog svaka cast vidimo se i sledece godine Evo i par slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bečej...MK Black Dog, pa sta reci sem SVAKA CAST eto mene i dogodine da ne dobijem recku za izostanak. ;D ;D ;D Puno poznatih ljudi, novih poznanstava, a među njima jedan izuzetan LIK i to NAŠ Arpad.Druže vidimo se opet prvom prilikom. Petak...pa radio i nije mi se pakpvalo i putovalo u kasno popodne, zajebao se definitivno. Subota od podne pa do uvece nema slika. ??? Pa ne može se kupati u bazenu (SPORTSKI CENTAR)i fotografisati. ;D ;D ;D Subota vece... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...