djura 28 Napisano Septembar 20, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.fotogec.com/Svastara/Baltik_2005/index.htm Jel ima neko zelju/vreme/mogucnosti? Za godinu, dve, tri? Kad smo vec kod ovakvih kilometraza, da li imate iskustva sa GPS-om na motoru? Preporuka za neki model, okvirne cene...da li vredi/ne vredi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 27, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iako smo vec nesto lagano pricali na temu, ovo puta moram da dodam - Perice sine pa ti nisi normalan! :mrgreen: ... al srecom, nisu ni Pericini drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Septembar 27, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.fotogec.com/Svastara/Baltik_2005/index.htm Jel ima neko zelju/vreme/mogucnosti? Za godinu' date=' dve, tri?[/quote'] Ja planiram nesto ozbiljno za sledecu godinu, ali ne verujem da cu toliko severno. Radije bih se vozio po Italiji ili Spaniji... Kad smo vec kod ovakvih kilometraza' date=' da li imate iskustva sa GPS-om na motoru? Preporuka za neki model, okvirne cene...da li vredi/ne vredi?[/quote'] GPS je sjajna stvar, ali mislim na modele sa mapama i navigacijom. Sigurno vredi, ali da li je potrebno, ne znam... Mislim da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 27, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.fotogec.com/Svastara/Baltik_2005/index.htm Jel ima neko zelju/vreme/mogucnosti? Za godinu' date=' dve, tri?[/quote'] Ja planiram nesto ozbiljno za sledecu godinu, ali ne verujem da cu toliko severno. Radije bih se vozio po Italiji ili Spaniji... Naravno. Prvo civilizovani deo a onda ove nedodjije. Bitno je da nam ne nestane ideja i puta Ako si ozbiljno mislio, mogli bi tamo u jan/feb da pocnemo da se dogovaramo za put. Kako sada stvari stoje, ja idem 100% ali ko zna sta moze da mi istrci do tada. Imam cak i neku ideju da idem u Monako na F1 motorom (kraj maja). To sam dogovorio jos pre par meseci sa 2 druga ali sam u medjuvremenu kupio motor pa ce oni avionom a ja motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Septembar 27, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Razmisljao sam o neke 2 varijante: - Beograd - Bar - Bari - Rim... pa malo na sever italije, a povratak preko Slovenije i Hrvatske. Kod mene u Baru bismo se odmorili, a onda na trajekt do Barija. - voznja do Spanije, a videli bismo preko kojih zemalja... Nesha je predlozio varijantu da se ode do Barija trajektom, a onda da se spustimo na Siciliju... Mislim da bi isao jos neki lik sa Fazer 600, ali jos treba videti. Polako, imamo celu zimu da vidimo gde cemo Eh, slatke su to muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 27, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije losa ideja sa trajektom mada bi ja pre vozio do italije ali verovatno je i voznja trajektom lepo iskustvo. Za one koji ne znaju evo cena trajekta http://www.montenegrolines.net/cjenovnik.htm Ako se ide u periodu kraj aprila do 20 maja isao bi i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Septembar 27, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To da, ali bismo se i tako vratili okolo, tako da bismo zakacili i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 27, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno me planirajte, 90% cu moci da idem... a mozda ce biti i druga, jaca masina do tada :wink: PS mislim cisto da Djura ne mora da kupuje one tregere za vucu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 27, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PS mislim cisto da Djura ne mora da kupuje one tregere za vucu ih pa nemoj samo zbog mene da kupujes novu masinu. Ako treba da vucem ima da vucem - what are friends for? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 27, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno me planirajte' date=' 90% cu moci da idem... a mozda ce biti i druga, jaca masina do tada :wink: PS mislim cisto da Djura ne mora da kupuje one tregere za vucu [/quote'] Kakva sad opet mašina?????????? :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 27, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Razmisljao sam o neke 2 varijante: - Beograd - Bar - Bari - Rim... pa malo na sever italije' date=' a povratak preko Slovenije i Hrvatske. Kod mene u Baru bismo se odmorili, a onda na trajekt do Barija. [/quote'] ova ideja mi se veoma dopada! Nije mi to palo na pamet, valjda zato sto sam prilikom planiranja puta samo gledao da sto pre izadjem iz Srbije Ne volim put do mora i kad idem kolima, smuci mi se zivot dok stignem, ali preci Italiju od juga do severa, mi se cini kao stvar za koju vredi zrtvovati neke stavove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 28, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to Dexterr: pa ne znam jos, moz da bidne al ne mora da gi znaci .. Ne, nije jos nista konkretno u pitanju, ali znas kako je to kod mene, ponekad stvari same iskrsavaju pa mora da se brzo reaguje, zar ne.. ? to Djura: ma neeee, nisi skapirao - tregeri su da TEBE VUCEMO, mislim kad te ostavim negde u oblaku smoga i dima zapaljenih guma :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 29, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan A sad, jedno od mojih "omiljenih" pitanja: "U koju crkvu ja treba da se molim za kojekakve vize, cak i za neke krace ture?" Pa mi, de molim lepo, objasnite! :roll: (A eto letos sam se posvadjao sa pandurom pred grckom ambasadom i pitao ga "jel 'oce mozda i bris iz dupeta za tu vizu!" ) :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 29, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan E pa tu ti crkva ne pomaže, veæ moraš biti FINI :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...