kobra 152 Napisano Avgust 1, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ce nam Dom, najbolje je pod vedrim nebom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mogu da obezbedim,a da li ce mo koristiti to je nesto drugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 2, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi idealno da se ovakvo okupljanje organizuje jednom godišnje, pa da to preraste u tradijicu. " 1. Godišnja Konferencija BJB" ... čak dobro i zvuči ;D Ja predlažem Mačkov kamen kao provereno dobro mesto sa potrebnom infrastrukturom za jedno takvo tradicionalno okupljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa svime gore navedenim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perovac 0 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ;D I ja bih naravno mogao da pomognem nekim vidom sponzorstva, posto u organizaciji nemam iskustva. Nije skup samo dogovor par ljudi i tacka. Pored prostora organizacija takve manifestacije treba da se prijavi nadleznim sluzbama, treba da se privuku sponzori... Lepo je sto smo mi to prepoznali kao dobru ideju i verujte da hoce ostali, ovo bi bilo pickin dim organizovati, ali nazalost vidite i sami preko cetiri stotine pregleda a samo par nas vodi diskusiju. To sve govori samo za sebe. Ali. ima to ali! Ja nikada ne gubim nadu i suludo sam uporan. Samo lagano, doci ce do toga da cemo nasu ideju sprovesti u delo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da se zakaze datum pa ce se i drugi ukljuciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da se zakaze datum pa ce se i drugi ukljuciti. Slazem se sa komsom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja,samo tako nastavite momci...pa da se skupimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja. Mozda ne bi bilo lose zapoceti neku listu zainteresovanih clanova pa da za par dana imamo predstavu koliki je procenat clanova koji bi dosli ili ikako pomogli u organizaciji. Potpuno je drugacije planirati ukoliko bi doslo 1%, a nesto sasvim drugo ukolik je zainteresovanih 30% od skoro 8000 clanova. A da, evo ja se prijavljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Polovina od datih postova su podrške bez konkretnog predloga. ja sam 'za' i to je to! Tako se stvari ne započinju inače če proći kao i prošli pokušaji. Evo predloga....Ostružnica, mali fudbalski klub sa terenom pored kojeg je široka livada, u blizini restoran...mesta za parkin, pa sigurno za više stotina bajkera a u okolini troduplo više...mesta za razgovor i u klupskom restoranu a i drugde. Predložimo datum, uputimo zvaničan poziv svima na forumu i preko PP, pa na posao a ne samo...mogli bi, hteli bi, jesmo li....... Normalno, administracija, zatim stariji po članstvu u forumu, zatim stariji po godištu i iskstvu i na kraju ostali i verujte mi za početak, sasvim dovoljno da znamo da neče ostati prazno slovo na papiru! Hajmo...dajte datum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek bude u septembru. Bilo koji vikend. Glasamo I , II, III, ili IV. Najvise glasova i eto. Dakle Ostruznica, septembar a datum... Recimo - I vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Moze +1 za I vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze +1 za I vikend! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako zelite da ovakav skup uspe trebalo bi ga odrzati u geometrijskom centru Srbije, znaci da motociklista iz Subotice putuje do odredista isto kao motociklista iz Bujanovca, a ne da se skup napravi opet u Beogradu jer ovo bi trebalo da bude AMS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ce nas ovakvi postovi demoralisati...Pa odakle ce stici više motorista iz Bujanovaca ili sa severa, recimo Subotice!?! moramo i na to paziti. Ostružnica je na Ibarskoj a blizu Zagrebačkog a samim tim i Novosadskog. Procentualno ce doci više sa severa nego juga... Može za bilo koji vikend u septembru samo ako se administracija složi a samim tim i podrži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sumadija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 10, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, druge ili trece nedelje su se vec svi vratili sa odmora a i vreme ce biti taman, ostaje organizacija majka nauka...i mozda neko "skvicalo"ili "pragnje" cisto da upotpuni atmosferu i popuni bajkerske stomake ;~} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sumadija! Slazem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 10, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sumadija! Slazem se! Pa je malo sirok pojam. Za sada konkretne stvari, Ostruznica I vikend septembra. Oticicemo ja i Mikelevw da pogledamo mesto i da napravimo koju sliku, sutra ako neko hoce sa nama nek me nazove da se dogovorimo. 065 30 34 621 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih sa vama ali radim ceo dan. Okacite slike. Proverite prilaz i sve ostalo. Molio bih sve da se za sada drzimo ove opcije. Beograd je ipak svima znana lokacija i najmanji problem. Nije losa ideja Sumadija ali ajde da ovog puta bude ovde. Lako cemo se dogovoriti da svaki sledeci put bude druga lokacija da se neko ne bi osetio zapostavljenim. Dakle ostajemo kod prvog vikenda septembra u Ostruznici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 10, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan +2 (moja draga i ja) za prvi viking u Septembru. Nego, konkretno: ako bude trebalo da nesto skici ili da se pragnja, dobrovoljno se javljam da ga na licu mesta preuredim za tursku narodnu igru "stavljanje na razanj", usolim, moze da se iskopa rupa, nije vazno, da se zabode malo racvi kao soje, zavisno od tezine procenjujem koliko cumura i da se sve to zablista na suncu. Pecem sa garancijom! Ako ne valja jedem samo ja!!! Naravno, ne treba preterivati, ipak razanj treba da obezbedi neko iz "komsiluka" ali jako bliskog, glupo mi da nosim ja razanj na motoru iz Mladenovca. Trebace mi mala pomoc ko ce da okrece, ako hocemo na razanj ne smemo da idemo na preko 100-110kgr zive vage (znaci oko 100 gladnog naroda) ili ako treba da se multiplicira onda tako. Sponzori neka izvole, ako treba pomoc i u organizaciji ne bi bilo lose da se u narednih nekoliko dana (ali bukvalno) dogovori konacno dan kako bi moglo da se fiksira i pristupi ozbiljnijem organizovanju. Mogli bi moderatori da postave ovu temu kao lepljivu da se sto vise ljudi upozna sa istom, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perovac 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio sa Salom iz Bg. na Avali i razgovarali smo na datu-postavljenu temu. Pa da vas obavestim radi se na istoj, sto mi je bilo veoma drago da cujem. Sto znaci ono sto sam napisao nedavno, bice kad tad! (ili uskoro :-)) Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 31, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, javljajte kada, pa da dolazimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam . Ako bilo sta mogu da uradim ili pomognem - zovite. 062 100 70 48 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...