Jump to content

Moto Zajednica

BMW f650 GS 2001, set gumica za prednji kocioni aparat

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Cao,

da li neko ima iskustva sa nabavkom seta gumica za f650 gs prednje kocione celjusti. Zvao sam Radulovic, kazu nemaju na lageru, 1700 din a ceka se 20 dana. Sto mi ne odgovara nikako. Ove brembo kocnice-celjusti idu i u Ducati monste, Aprilia-u ??? i neke druge motore, da li mozda ici preko njih i nabaviti ovo za kraci period

Hvala,

B.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 378 postova

ZDRAVO,

IMAM TELEFON OD LIKA KOJI SE BAVI SAMO KOCNICAMA JER JE TO RADIO GODINAMA U NEMAČKOJ I UVEZAO JE GOMILU SETOVA TIH GUMICA I STVARNO JE STRUCNJAK. NISAM SIGURAN DA LI IMA I ZA MOTORE ALI MOZES POKUSATI.

TEL 011/8064-799      063/33-44-44      063/229-157

VOJA GUMICA, SMEDEREVSKI PUT 1

RADI "FAG" I "BREMSEN"

NARAVNO PREDNOST OVLASCENIM DILERIMA DELOVA BMW (OVO JE OPCIJA AKO SE NE SNADJES)

POZDRAV

• U prolazu, 9 postova

Hvala na informaciji.

da li neko zna za precnik klipa na prednjoj kocnici, trazi mi ovaj lik za gumice. Ali ne mogu da nadjem tacnu informaciju, od sjutra su na kolektivnom odmoru tako da sam definitivno u losem trenutku naisao na problem :-)

B.

• U prolazu, 9 postova

Ovaj lik i nije neki... Meni za set kod Radula traze 1700 za set od 8 komada, dok Mr.Gumica trazi 10 E po komadu, stvarno je mnogo, a posto danas radi skraceno ne mogu stici da skinem aparat i ponesem gumice da vidim da li to sto on nudi odgovara. A posle nema zamjene. A i kvalitet tih gumica mozda ne odgovara...

U sustini spao sam na Radula za 20 dana :-(

• Svrati ponekad, 140 postova

Druze...Toshin bunar...trzni centar  pre studenjaka..gde je servis adam u jednom od lokala u sredini imas coveka koji ima mali milion raznih gumica za kocnice i klipove itd...skini i odnesi mu da ima uzorak ,,,ja sam sza svog starog Peugeota 305 skinuo odneo covek mi nadje iz prve...mislim da te gumice i danas rade kod coveka sto sam mu prodao auto...probaj nista nekosta a mozda te usreci..nemam tel al mislim da je jos uvek tamo..

• Svrati ponekad, 378 postova

AUUUU AL SE IZBEZOBRAZIO ČOVAAAA!!!

KO GA J***, MISLIM DA JE DEFINITIVNO BOLJE SAČEKATI RADULA.

A AKO JE NEKI OD STANDARDA U PITANJU TJ MOŽDA ODGOVARA OD NEKOG AUTA OBAVEST DA ZNAMO.

U SVAKOM SLUCAJU MORA PO UZORKU.

• U prolazu, 9 postova

Pozvao BMW Hrvatsku, trazio set dihtunga, dao im broj sasije, 169 kuna (22 Eur), nemaju na lageru, isporuka sledeceg radnog dana (Evropska Unija ili sta vec) ja pitao za kaparu a on se cudi, to ne kod njih nije uobicajeno. Poslao fax sa slikom i part brojem (koji Radule ne da jer mi kao onda mozemo onda sami da se snadjemo) dao kontakte i tako. Nasao drugarovog drugara koji je u Zagrebu i koji je voljan da to donese.

A Radule i ostale ekipe...zao mi je!

Ovo samo govori koliko smo daleko a opet tako blizu ;-)

Hvala svima jos jednom  ;D,

B.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja