Laki TC 14 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko oznake lezajeva? Tnx... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko ne zna. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Zvrcni me veceras da ti kazem Moram da bacim pogled u katalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 13, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je Koyo SAC2647-1, 2 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neka SKF-ova oznaka, mozda ??? ne treba mi jos uvek, ali cisto da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, ako je verovati Luis katalogu, potrebna su dva igličasto konusna ležaja dimenzija 47x26x15, išao sam danas da vidim i ima ih u prodaji, tako da sam i to rešio. Hvala Gojku na ideji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde: http://simplybearings.co.uk/shop/product_info.php?products_id=43744 Iste dimenzije samo je ovaj kugličasti, ali kaže manual da moze i igličasti, ustvari valjkasti, neko ga ovako, a neko onako krsti. U Luisu dobijes valjkaste. Kontam da su tu dimenzije i kvalitet najbitnije... Ja sam našao ovakve i sutra ih stavljam... http://simplybearings.co.uk/shop/p43714/32005X/26+Special+26mm+Bore+Narrow+Section+Steering+Head+Set+Taper+Roller+Bearing+26x47x15mm/product_info.html?osCsid=3d072ba165e5fb87c55fce7f24697ea7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na oko isti ko prednji za tocak od fice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vodi racuna o tome da je Honda vlasnik svetskog Trade Marka za tu dimenziju lezajeva - sto ce reci samo ona moze da ih proizvodi. Postoji VEOMA slicni lezajevi u proizvodnom programu svih proizvodjaca lezajeva, ali se razlikuje unutrasni precnik, taman toliko da se razlikuje od precnika osovine na koju treba da se navuce, ne secam se da li je veci ili manji. Oznaka lezaja: KOYO SAC 2647-1 Alternativa: 32005X / 26 By lalajko1 By lalajko1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, ili sam bar neupucen. Da li to rade svi proizvodjaci ili samo Honda. Razumem za neke bitnije stvari, ali lezajevi i semerinzi, stvar koja moze da popusti bilo gde na putu i koja kosta par stotina dinara. Logicno je da je po standardu, a oni su smislili da naprave za mikron drugacije kako bi uzeli jos koji "dinar" za stvar koja se kvari jednom u mnogo godina i mnogo kilometara. Nemam lepe reci za to. Doduse mozda sam samo navikao da su mi delovi mahom dostutpni svuda i odmah, pa malo preterujem, ali opet. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 13, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno kupi iglichaste, nemoj kuglichne kad vec menjash i zezash se sa rastavljanjem. Mnogo duzhe traju iglichasti (ali su i skuplji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi tu smelo da bude problema, ako su to te dimenzije kako piše ja ne vidim problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 14, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=39130.msg592698#msg592698 date=1250198050] Obavezno kupi iglichaste, nemoj kuglichne kad vec menjash i zezash se sa rastavljanjem. Mnogo duzhe traju iglichasti (ali su i skuplji). Нису игличасти, већ конусно-ваљкасти Постоји разлика. Vodi racuna o tome da je Honda vlasnik svetskog Trade Marka za tu dimenziju lezajeva - sto ce reci samo ona moze da ih proizvodi. Postoji VEOMA slicni lezajevi u proizvodnom programu svih proizvodjaca lezajeva, ali se razlikuje unutrasni precnik, taman toliko da se razlikuje od precnika osovine na koju treba da se navuce, ne secam se da li je veci ili manji. Oznaka lezaja: KOYO SAC 2647-1 Alternativa: 32005X / 26 Koyo Јесте из Јапана, али није Honda... Ал'га исцрта, свака ти час'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 14, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.astrid.co.yu/ 1.360,00 са ПДВ-ом по комаду ПС Имају још 4 комада... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 14, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih, kupio malopre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan a da ne zna ko mozda dimenziju za cbx 550, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...