SYM 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan SYM HD 200, 2007god.... Nov je 2700e Cena mog je fixna i hitna i znosi: 1200e Skuter poseduje nove pirelli diablo gume, nove sbs plocice, novo ulhje u masini, novo ulje u diferencijalu, novo ulje u kocnicama, givi kofer 30l....sve ovo skupa iznosi: 200+20+10+10+10+80=330e i sve je touracunato u cenu od 1200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan SLOBA 064/210-41-43 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan KOLIKO SU COLI TOCKEVI,KILOMETRAZA,REGISTRACIJA? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko izadje registracija, dali si ti vlasnik ?? koja je max brzina ? koliko trosi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan KOLIKO SU COLI TOCKEVI,KILOMETRAZA,REGISTRACIJA? Tockovi su 16'....na ada-huji parira ktm-ovima koliko izadje registracija, dali si ti vlasnik ?? koja je max brzina ? koliko trosi ? Registracija istekla, inace je 6500din. Kais nije nikad menjan, a ni rolnice pa je krajnja brzina trenutno 120. Inace ide 130km/h pravih. Potrosnja otvoreno 3, grad 3,5 , max 4l... I ja sam prvi vlasnik, na mene se vodi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto si daleko od mene, ne znam kako bi ga terao do kuce ... Inace bi dao 1000€ odmah ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda vazi jos do nedelje .... Posle toga nije za prodaju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga prodajes onda uposte ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga prodajes onda uposte ? ;D Trebaju mi pare za sredjivanje kuce. Da bi se sto pre uselio... Ali iskreno mi se ne prodaje...tako da cu ga srediti malo registrovati i ostaviti za sebe. A i ova cena mi je ispod cast,i s obzirom sta mi je sve pruzio i kako sam se navozao sa njim. Na prolece sam morao da prodam gsxr-a 600 iz istih razloga, ali njega bi mi bilo daleko vise zao jer sam stvarno vise nego zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za motor je vise nego povoljna! Sramota je spustati je kad obican kinez od 50ccm kosta toliko a ne moze ni da mu prismrdi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Cena za motor je vise nego povoljna! Sramota je spustati je kad obican kinez od 50ccm kosta toliko a ne moze ni da mu prismrdi! Hvala na podrsci Maki.... Slazem se sa tobom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 827 Napisano Avgust 6, 2009 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lep i jeftin skuter! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zakljucaj lepo temu i nemoj da prodajes, ja sam prosle godine mog tapnuo za 1700, isao mi je oglas 2. meseca, ali nisam hteo da spustam cenu. Nazalost dosta ljudi ne zna za SYM i misle da je kinez kao i svaki drugi, a ne znaju da SYM radi za Peugeot i da je potpuno isti kvalitet kao bilo koji Italijanski ili Japanski skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ma zakljucaj lepo temu i nemoj da prodajes, ja sam prosle godine mog tapnuo za 1700, isao mi je oglas 2. meseca, ali nisam hteo da spustam cenu. Nazalost dosta ljudi ne zna za SYM i misle da je kinez kao i svaki drugi, a ne znaju da SYM radi za Peugeot i da je potpuno isti kvalitet kao bilo koji Italijanski ili Japanski skuter. Tuzna istina. Ako ne ode sutra, kacim snimke o njemu da se ljudi malo upoznaju. Skuter ladi gilleru runner 180, ubrzanje do 125 identicno anda gillera natavlja do 130. Ali zato prvu krivinu ona prolazi sa 80 uz klizanje a sima sa 125 uz puno rezerve. Na ada huji ladi skoro sve motore. Ako ostane snimicu par klipova i otvaram temu za neupucene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...