Bishke 263 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam cvaju 80 kubika stalno nesto iskace kao problem....Vec sam pisao u nekoj temi da su mi problem namotaji i ja to stalno nesto krpim sredjujem ali nema od toga nista....ako neznas o cemu je tacan kvar nemozes ni da ga popravis zar ne...Danas probam da upalim motor i on nece,probam na gurku da nije mozda presisao al opet mrtav,skinem svecicu i vidim nema struje(a pre je dobro palio i radio)...ja skinem poklopac sa magneta i proveravam da mi nije otisao namotaj za paljenje....naravno nista nisam video ali probam ja ponovo dal baca varnicu kad radi baca normalno varnicu....ja sedoh da ga probam kad on opet nece da upali.... Elem moje vec dugo pitanje za vas je kod kog majstora to mogu da sredim al da budem siguran da ce on to da mi odradi i da mogu da namestim vise to i da se ne j***m vise oko toga????da se vozim ko covek a ne da vise radim na motoru nego sto ga vozim....Nemogu vise ovako pomagajte ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6760 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, dragi moj, skoro je nemoguce da se vozimo bez problema . Cak i kad kupis skoro sve novo, lako se desi da samo jedno sto nisi promenio opet ne da da se vozis. Nemoj da se nerviras, to je zivot motordzijski . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje, ali mislim da je vreme da menjas motor......ne bih da ''navrcem vodu na svoju vodenicu'', ali razmisli . Drugarski pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha OK je to za prodaju motora,mislim to ja razmisljam uveliko ali ko ce da kupi motor koji nece da upali,neradi signalizacija....Prvo ovo da se sredi pa razmisljamo o prodaji...to je bar lako....nego zasad da mi resimo ovaj problem.....da mogu da odem jos jednom na skup na Avali 30 agusta i da prodajem motorce.... Nego opet jel zna neko nekog pouzdanog majstora,da mi ga preporuci??? ILI neko ima celu masinu koju prodaje u delovima...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan stampar javi mi se na br 064/274-12-75....ako si zainteresovan...pp smara.... opet jel zna neko kako da resim ovaj problem? Ljudi a da nije mozda bobina??to je neko moje slobodno misljenje....on ponekad da struju a ponekad ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6760 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan a da nisu najobicnije zice koje gube kontakt? Podji od najprostijeg, kontakta i zica, pa onda dalje. Ono sto ne znas, bolje sam ne diraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Jul 30, 2009 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan provjeri da nije magnet proklizao oko radilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...