KANJO 109 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. zanima me ima li neko knjigu tj uputstvo za rukovanje i održavanje za MOTO GUZZI V35? Zapravo, to je knjiga iz bogatog izdanja vojne knjige pošto su oni i koristili ovak motocikl. A značilo bi i ako neko ima neki cd tipa auto data tj moto data. POZDRAV I PRIJATNA VOŽNJA ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=84.0 Potrazi tu imas gomilu linkova sa manualima, ako ne nadjes posalji mi tvoj mail na pp pa cu ti poslati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druže, hvala na odazivu. pokusacu da skinem. Saljem mail. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti na mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Tadija brate pomagaj. imam isti problem kao Kanjo. kako bi to mogli da resimo. Inace postao sa ponosni vlasnik v35 ali nemam nikakvo uputstvo za njega. HELP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Nikiiiiiiii, uputstvo koje je Tadija poslao je strava, a ja sam u medjuvremenu uspeo da pronadjem knjigu koju je vojska koristila za odrzavanje i servisiranje tako da tu ima svega. dogovor pa da se kopira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mi tvoj mail na pp pa da ti pustim prvo ovo u pdf-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Imam manuala 15 gb ako nekom treba sta nek javi, bez ustrucavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan TO JE UVEK KORISNA STVAR. KAKO BI MOGLI DA SE ORGANIZUJEMO ZA DOSTAVU? MOZE LI KURIRSKA SLUZBA RECIMO EXPRESS MAIL SA NJIMA IMAM UGOVOR? INAČE RADIM U FIRMI KOJA SE BAVI UVOZOM I PRODAJOM GUMA ZA SVE TIPOVE VOZILA PA I ZA MOTORE, TAKO DA STOJIM NA RASPOLAGANJU AKO NESTO ZATREBA. POZZZZZZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Imam manuala 15 gb ako nekom treba sta nek javi, bez ustrucavanja ja se javljam bez ustrucavanja i dobrovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to mislio vise kao posaljem na mail manual kome treba, a vama das prst a vi bi celu ruku :D Pa onda cemo se morati malo organizovati kako nebi ja sedio ceo dan na kompu i rezao vama manuale.Posto je Kanjo prvi trazio da mu posaljem ja cu to narezati i poslati njemu (bez novcane nadoknade ni za diskove, muka mi je kad vidim da se to prodaje u oglasima) a on ce tebi Niki i tako redom mislim da je to ok. Kanjo posalji mi adresu i br telefona na pp pa ti saljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan E svaka čast drug, šaljem adresu a ja posle distribuiram dalje. Niki, kopiram ti i knjigu pa ti i to šaljem na adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dasic Jovan 173 Napisano Octobar 17, 2014 Jovan Dašić, 108 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda VF750 CafeRacer Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav momci... Imam jednu molbu skoro sam uzeo V35 i to dva komada... tako da vas molim u koliko neko ima uputstva ili jos bolje knjigu vojske jugoslavije u PDF-u da posalje... ukoliko nije problem. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZAND 31 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav momci... Imam jednu molbu skoro sam uzeo V35 i to dva komada... tako da vas molim u koliko neko ima uputstva ili jos bolje knjigu vojske jugoslavije u PDF-u da posalje... ukoliko nije problem. Unapred zahvalan Да ли си их купио на неком војном отпаду ? http://archivio.animaguzzista.com/officina/manuali/manutenzione/V35II.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav momci... Imam jednu molbu skoro sam uzeo V35 i to dva komada... tako da vas molim u koliko neko ima uputstva ili jos bolje knjigu vojske jugoslavije u PDF-u da posalje... ukoliko nije problem. Unapred zahvalan Jovaneee, evo što imam za tebe - i naravno sve ostale Guzziste u Srbiji. Čuvajte to, kao zenicu oka svog Nemoj to slučajno da dođe u neprijateljske ruke za to se ide u zatvor da ,da Tehnička uputstva za Motocikl Moto Guzzi V35 II No nadam se da si shvatiju zahebanciju. To je direkt od JNA, kopirano i pretvoreno u pdf puno veselja kod sređivanja i ubaci koji text sa fotkom. Pozdrav iz dežele :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...