Juki 3 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Da ,da ,kako da ne ,pokusao je da digne cenu kako sam ja shvatio na 20.500 soma , pa je ipak odlučio da spusti na zagarantovanih 14.500 ,kako bi smirio situaciju ,jer je po tvom pitanju ,''DA TO NIJE MALO PUNO ZA TAJ POSAO'',zakljucio da nisi bas laka ovca za sisanje a onih sest je mislio da, da u humanitarne svrhe ,jel'?Posteno posao vredi100 evrica sa sve gumom. Ja bi mu platio i nikad me vise nebi video ,sa time sto bi u sledecem servisu bio mnogo lukaviji i oprezniji a njemu bi nabio takvu reklamu da se od tog njegovog majstorluka slabo leba najeo.Na greskama se uci ,sta ces zalosno je to kuda ovaj svet ide ,a posto je zakon u nasoj drzavi takav kakav je moramo se sami boriti da na svaki nacin makar suzbijemo takav vid lopovluka jer to je ,to i ništa drugo. Pozdrav,i pisi sta je bilo do kraja ,jel bajk OK i koji je servis u pitanju kako bi drugi izbegli zajebanciju koju si ti vec prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim nije receno KOJI JE TO MAJSTOR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ,ali je Charuga obecao da ce biti napisano ,a nebi bilo lose da se spomene i kvalitet posla kad vec toliko kosta i toliko traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...