Jump to content

Moto Zajednica

Zna li neko nesto o Harley-evom predstavnistvu na Pancevackom putu?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Ja bio sinoc na otvaranju i bilo je super. Inace lokacija i objekat su vrh zajedno sa radionicom. Ostaje da se zavrsi kafe bar i da bude mesto ko stvoreno za bajkere.

Alexandra, koji si ti na ovoj slici?

Ovaj levi kad gledas sliku. Desni je original Harly-jevac.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 141 postova

Koliko ja znam taj lokal je otvorio momak po nadimku Shele (bio covek kod mene kuci dok je to bilo u fazi izrade pa otud znam). Nije "ovlascen" ili sa "licencom" nego jednostavno ulozio u robu i eto to je to. Takodje je ulozio i u radionicu. Kazu da ce jedan od majstora biti i Mica ili Krna iz Panceva (nekima poznatiji kao Mikan :) po meni jako dobar, posten i pedantan majstor koji je za ovu priliku neko vreme proveo u Madjarskoj na obuci kako kazu). No kako god na njima je da se dokazu i pokazu zar ne ...

• Svrati ponekad, 323 postova

Ja vozim Harley, zivim u Budvi a odrzavam ga kod Micka u Sabcu i tako ce i ostati. Mogu da otvaraju najbolje moguce servise ali majstora kao Micka ne mogu da imaju a bez toga ce uvek biti iza njega.

Ovo nije nikakvi predstavnistvo Harleya, niti ovlasceni servis, niti ovlasceni diler. Ovo je neko ulozio lovu u prostor i robu odredjene marke (Harley) i sada je jednostavno prodaje.

Sve to radi i Micko ali manje "grandiozno".

Dobiti licencu nije ni malo jednostavno, pre dve godine je pokusao da je dobije Canji iz Temerina (diler WV i Audi), nije uspeo!

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Nemojte ljudi da kudite , nesto sto neznate. Ovaj servis je uradjen po najvisim standardima i jos ako bude bio nizi sa cenama od Micka , sto ne sumnjam, pun pogodak.

• Zainteresovan, 830 postova

Ja bio sinoc na otvaranju i bilo je super. Inace lokacija i objekat su vrh zajedno sa radionicom. Ostaje da se zavrsi kafe bar i da bude mesto ko stvoreno za bajkere.

Alexandra, koji si ti na ovoj slici?

Ovaj levi kad gledas sliku. Desni je original Harly-jevac.

Pa upoznali smo se, ali eto nisam znao ko si ni koji ti je nick na forumu, pa d ai to rascistimo ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja