aspar 195 Napisano Jul 25, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ustadoh jutros oko 8h i sedim sa suprugom pijemo kafu "jutarnju".Gledamo se ne progovaramo,cooliramo sto bi rekli nasi madji narastaji.U jednom trenutku negde izmedju dve cigarete pita me supruga:Jesu li ti proradili crvi,nisi nigde isao ima 15-tak dana? To vam je ljudi moji zivot u braku duzi niz godina,nije potrebna ni jedna rec cita me kao knjigu a sto je jos vaznije razume me.Jos uvek bunovan ubacujem sive celije u petu pokusavajuci da smislim gde da palim. :-\Posto supruga nece ovaj put samnom a voli i ona motor i vozikanje u dvoje resih da odem do Bele crkve.Uzurbano se spremam posle dorucka da krenem kad eto iznenadjenja,nema mi kljuceva od garaze! :oSinoc sasm regularno parkirao kola u garazu a sta uradih sa kljucevima nemam pojma.Ma mislim se neces mi sad pokvariti uzitak pa makar izneo motor nakrkace preko stepenista.Setih se kako sam nekada otvarao tu istu garazu bez kljuca i krao caletu auto{ovo mladji ne treba da procitaju}.Trebalo mi je celih deset minuta da se setim kako sam to radio i najzad isterah magare i lagano krecem.Iz ovog prvog dela nemam slike jer sam bio prezauzet voznjom i opustanjem tako da mi nije palo na pamet da stajem i trazim aparat po bisagama.Posto sam procitao putopis o "Prvom BJB kupanju "resih da pogledam in live Plazu raj.Skrenuvsi u Gaju desno ka plazi nailazim na par kilometar puta u pripremi ili ti tucanika i tu posle 70km voznje pravim prvu pus pauzu{dosta sam izdrzao}. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 25, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko drva su isekli reklo bi se da ce biti jaka zima.Na plazi raj jos nije bilo kupaca ali je bilo 3-4motora.Pogledao,malo slikao i krenuo dalje.Inace plaza izgleda jako lepo i cisto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Po povratku na glavni put sreo sam grupu iz Pozarevca{cetiri motora} pa sam pomislio da malo putujem sa njima ali sam na prvom pravcu shvatio da je to nemoguca misija.Momci voze za "za sve pare" a ja sa mojih 150kubika mogu samo da ih gledam kakom odlaze.Par slika krajolika.mene kako JURIM i kaknla D-T-D kao i prelepih terena za off-roud po kojima je Deliblatska pescara poznata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Onda slede moje muke sa sleperom koji ide citavih 30nk na sat po sistemu malo jevo malo desno.Kad sam uspeo nekako da ga preskocim sledi dugacak pravac na kojem zalim sto nemam neki kubik vise,ma sta neki neku stotinu, i konacno krivina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Parkirao sam pored ozbiljnih motora i krenuo u obilazak vracevgajskog jezera i famoznog ostrva gde je sve zabranjeno osim disanja i placanja.Ko je bio tamo razumece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko slika panorame glavnog jezera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Lagano kuci.Mimoisao sam se sa grupom od desetak motora,stranci su u pitanju, i svaki ama bas svaki je uredno digao ruku i javio se.zabolela me ruka od silnog mahanja.sta ti je kulturan svet u toj Evropi dizu ruke kao ovi nasi u Skupstrini kad glasaju o dnevnicama.Zao mi je sto nisam uspeo da ih slikam.A sad vec vise puta postavljeno pitanje:Da li se javljate kolegama?Ja se uredno javljam mada mi neki put dodje ruku sebi da isecem kad neko prodje i ne odpozdravi.Elem odoh sa teme.Nisam mogao da odolim pa sam malo sisao sa puta da probam po pesku mada sam svestan da ovo ni ne lici na off-roud motor ali lagano moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan I u Nedodjiji postoji semafor koji radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko slika pejzaza i fijakera kopje sam "uhvatio" u Pancevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan i tako sam stigao kuci taman na rucak a u skladu sa naslovom ove teme.Lepih 221km kao sto se vidi sa slike a ja zadovoljan i miran neko vreme.Kinez je sluzio odlicno sto ja smatram normalnim jer gde god sam isao uvek sam se bez problema i vratio.Obratite paznju na poslednjoj slici na kvaku od garaznih vrata.To je kolatelarna steta otvaranja bez kljuca.Pozz Aspar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Jul 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno si se lepo prošetao, a onih nekoliko motorina na plaži Gaj je bilo od vesele rođendanske ekipe, napadali smo Gremlina i čupali mu ušesa ;D Ne radi ti obrtomer, ako nisi znao ...i da...uvek se javljam svim motociklistima na putu, da li rukom, sirenom ili blicanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti obrtomer, ako nisi znao .. Ma jok bre! Rasterecena mashina pa radi na 500 obrtaja u minuti pri 90 na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1454 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono je Misina Suzana na slici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Avgust 4, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...