fiatritmo 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ja fabricki podrep za 2000-2002 i beli stop za isti model podrep 20 eura a beli stop 40(fabricka konekcija) takodje i podrep za 1998-1999 pravljeni mogu slike da stavim ako nekog interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam nije problem dajte slike da vidim sta bi moglo da se upase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiatritmo 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pravljen podrep za 1998-1999 imam ga ofarbanog u crvenoj boji ide fabricki stop fabricki podrep za 2000-2002 beli stop za 2000-2002,nije LED Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da me iznenade valjda, dragi mi ljudi iz jedne radnje u usa su mi danas greskom isporucili jos jedan par trkackih rucica koji sam vec dobio pre 2 nedelje eto sad imam dva para, i taj drugi ide u prodaju ili zamenu dakle crvene skracene trkacke podesive rucice potpuno nove nikad montirane ovo su za r1 03, ali verovatno mogu i na druga godista r1, r6, i moguce na fazera itd cena je 100 jura a moze zamena uz bilo ciju doplatu za nesto sto mi moze biti od koristi zadnju gumu (190 sirina) mobilni tel kacigu M po mogucstvu uzecu i S u razmatranje rukavice za motor ili neke fensi za bajs tren ili bolda ili winny tabs ako imate nesto zanimljivo van ove liste pusti pp tel je 061 159 44 43 slicice ispod kod mene na motoru iste takve: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan druze jel imas regler za k1 600 gsxr? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan xexe, odakle mi sad pa regler... ovo gore navedeno je samo sto mi je preostalo od mog motora sto sam menjao itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan xexe, odakle mi sad pa regler... ovo gore navedeno je samo sto mi je preostalo od mog motora sto sam menjao itd... ma nije on mislio na delove sa tog motora vec sa onog sto si ga ukrao pa rasturio u delove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a, pa onda je trebao na private a ne javno da pita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan izvini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan refresh, ceo spisak: novi mikro migavci u oklopu za suzuki gsxr zatamnjeni - 30 delovi za r1 2003: kuciste filtera za vazduh i filter (stari) - 20 cep rezervoara - 20 hebl levi sa rucicom kvacila - 40 pumpa za gorivo - 50 kaciga shoei rf 200 velicina 59 cm - 30 crvene skracene trkacke podesive rucice potpuno nove nikad montirane mogu na r1 do 04, r6 do 07, fazera, mozda i na neke druge motore cena je 100 jura za bilo sta moze zamena za zadnju gumu (190 sirina) tel je 060 559 44 43 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kvacilo komplet - korpa, lamele, ploce, lezajevi, sve polovno, dobro stanje, lamele su 3mm debele (nove su 3.1) ide na r1 do 2004 verovatno moze i na r6 i na fazera odredjenih godista prodajem, cena ce biti korektna tj povoljna , samo da mi neko jos da ideju koliko se krece cena ovoga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tony XX 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda cbr 1100xx Prijavi odgovor kao problematičan cena za kvacilo r1 ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek nisam stavio cenu za kvacilo jer se nisam raspitao koliko se uobicajeno cene (ide u kompletu korpa lezaji ploce lamele) cena ce bit povoljna tj ispod proseka, danas cu da se raspitam kako se krecu cifre pa pustam ovde, ili ako ti znas kako se krecu cene na drugim mestima, pusti mi pp, a ja cu ti u svakom slucaju dati nizu cenu od najnize koju si dobio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan raspitao se kod par ljudi za kvacilo, dobio najrazlicitije cifre... komplet kvacilo ce biti 150 jura tu dodje korpa u solidnom stanju svi lezajevi lamele 8 komada, debljina dlaka preko 3mm (nove su 3.1,a zamena ide na 2.8 po knjizici, tako da mogu jos dugo da sluze) 7 ploca za izmedju lamela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hebl otisao nekom forumasu rucice kvacila sam izlomio u nekom testiranju kaciga shoei otisla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 15, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koje rucice si izlomio, one kratke sto smo probali na mom motoru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne te nego fabricke moje stare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 16, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma hebo fabricke, ja sam mislio one kratke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kratke su tu, i dalje aktuelne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 16, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moras malo da spustis cenu ako hoces da trgujemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moras malo da spustis cenu ako hoces da trgujemo... Znaci farbas motor u crveno? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 17, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moras malo da spustis cenu ako hoces da trgujemo... Znaci farbas motor u crveno? ;D Ma jok, crveno na crno izgleda bas.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan spusticu ti na 80 i ta ponuda vazi 2 dana, ako hoces odmah da ih uzmes tj ponedeljak ili utorak a ne zaboravimo da je cena u luisu 100 eura po rucici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 18, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Javljam ti do srede. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u zameni moze vizir + 40 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...