quasaar 1028 Napisano Decembar 9, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da nadjem teflone (5,5) za suzuki gsx750-e? Bitno mi je da to bude negde u blizini a ne inostranstvo da ne bih morao da cekam do posle nove godine, nego da mogu zatvarati i zavrsavati motor. Neki diler (na beli ili na crno, sa ili bez fiskalnog racuna) u BG, NS, SU ili okolini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 10, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Hidraulik u Ustanickoj ulici pravi po uzorku koji doneses. Koriste tvoje krajeve koje pertluju, nisu skupi, trazi Dragana on radi to. Za kawasaki su me tefloni za prednje kocnice izasli sve skupa 3.500 din. Ja sam prezadovoljan i stvarno bolje reaguje kocnica nego sa gumenim koja se sire i slicno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1028 Napisano Decembar 10, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ne pricamo o istoj stvari. Meni trebaju teflini za ventile t.j. gumice za ventile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 10, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan izvini druze nisam spavao dve noci radim ko crnac pa ne vidim ko covek ni sta pise. ne znam ja znam samo da ni oni u radnji ako nema u specifikaciji kataloga taj model koji trazis ne verujem da oni momci znaju bas sve za svako model sta ide u kompletu. Probaj da se raspitas npr, kod Shube koji porucuje delove iz Louisa a i majstor jr on to bolje zna. Izvini jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...