mbasi 0 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: osijek Prijavi odgovor kao problematičan Caos svima, kolega i ja idemo iduci tjedan na balkansku rutu ( Srbija, Makedonija, Grcka, Turska i Bugarska)..da li mi netko moze predloziti koji je motel, pansion ili hotel, zgodan za prespavati jednu noc u okolici Leskovca..a da nije nesto preskupo unaprijed zahvaljujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbasi 0 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: osijek Prijavi odgovor kao problematičan hm, svaki savjet je zlata vrijedan zahvaljujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, otvori temu u podforumu "Opšte teme" ili "Predlozi za izlete i putovanja" sa istim pitanjem. Ja ne mogu da ti pomognem drugim savetom, a tema će tamo biti mnogo vidljivija i dobićeš tražene odgovore. U ovom podforumu nam se lepo predstavi, kaži nešto više o sebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbasi 0 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: osijek Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti ime mi je simba, odnosno, šatro, mbasi ) clan moto kluba My way iz Osijeka.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...