Karadjordje 1478 Napisano Jul 19, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege bajkeri, prvo da se zahvalim svima koji su mi dali prakticne savete preko pp, ipak prvi put idem na duzi put i to van drage mi Srbije a i jos se vozim sam... "Vojvoda" je spreman i natankovan, stvari su vec otisle busom a ja zeljno iscekujem sutrasnje jutro da stavim kacigu na glavu i odvrnem akrapovica... Vidimo se 24 avgusta ako bog da i sreca junacka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred i srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog, a i sreca junacka. Srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Jul 19, 2009 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Bajkeru. Nadam se lepim Fotografijama. [move]Sve najbolje uzivaj i za nas..... [/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sad vec kuntas u Pireju i cekas prvi jutanji trajekt za Ios.Nadji neki internet kafe kad stignes pa pusti neku sliku nama koji moramo da radimo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, samo da se prijavim da sam se vratio ziv i zdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 24, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A sad- navali! Kamo slike?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Lakse ti je da ovde okacis koju slicicu nego da pises ceo putopis, pa ti gledaj sta ti je ciniti! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Avgust 25, 2009 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan JAOOO..... STO JEDVA CEKAM DA VIDIM SLIKE..... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...