Guest farbach Napisano Jul 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan koje mesto je uzeo dete Vugrinec? Ima li neko njegovu sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan detetu se na zalost batalilo motorce pred kraj ali su uspeli da ga navataju pre nego sto stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan koji je bio pre kvara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan koje mesto je uzeo dete Vugrinec? Ima li neko njegovu sliku? Da li je vozio 125ccm? Ako je to vozac na koga i ja mislim, pa kako krece/staje? :o Njegovih slika nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan hvataju ga. Na moze ni da koci kako treba, mala mu saka, a kako sam cuo i pustanje kvacila je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan hvataju ga. Na moze ni da koci kako treba, mala mu saka, a kako sam cuo i pustanje kvacila je problem. Nisam ispratio redosled ali znam da je pretekao dvojicu pre nego mu je motor gecrk sto bi rekli germani. Vozio je odlicno, khm, ocu reci defanzivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...