Jump to content

Moto Zajednica

Peugeot Elyseo 150 ccm 2002

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Pozdrav raja,

Pezo elyseo 150ccm, vecina zna da je rec o cetvorotaknoj masini, 2002 godiste.

Od opreme veliki vizir, givi kofer, drzac hrom, naslon :), integrsana sajla, 2 nozice + cirada, dodatna sajla za vezivanje, kaciga ..khm.. ne znam tacno ali i sve ostalo sto imam za njega...  mene je sluzio do posla i nazad sem toga staja je tuzan u garazi

Registrovan je na mene, tako sve do aprila 2010.

Motor je skroz korektan,  uradio sam mu veliki servis na 10.000 km (pravih) sada ima na satu 11600 sto je i istina jer ga ja nsiam puno vozao ... do pre 2 god nisam ni imao  A kat tako da je vozen kratko malo i uglavnom krisom :)

post-7791-12879041724982_thumb.jpg

post-7791-1287904172555_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova

zaboravio sam da dodam, ako je neko zainteresovan da ponudi kola najveca doplata koju sam voljan da doplatim je 2000 eur..

mada bih najvise voleo da makina ode kod nekog ko voli elysea i zna koliko je ova 150-ica dobra stvar

pozz

• U prolazu, 8 postova

samo da javim, jos uvek je aktuelna ponuda, ja se vozikam, zbog priblizavanja kraja sezone, cena je spustena i zadnja je 1300 eur, ako po toj ceni ne ode necu ga ni prodavati..

dakle 1300 eur, vredi svaki peni..

• U prolazu, 8 postova

molim Vas, nemojte mi slati ponude o zamenama za druge motore na PP, jedina zamena koja bi me interesovala je neki zenski auto vec sam naglasio, u suprotnom zadnja samo kesh i zadnja cena 1300 eur, ako ga ne prodam do kraja sezone necu ga ni prodavati...

• U prolazu, 8 postova

ja cu opet pokusati sa prodajom mog miljenika ... motor je garaziran zapakovan duboko u zimskom snu, jos ga nisam vadio iz garaze.. cekam da se ustale lepi dani..

prodaja aktuelna 1400 evropskih

u medjuvremenu sam kupio drugi "zenski auto" tako da me zamene ne zanimaju ..

pozdrav;)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja