Chupavac 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi neophodna mi je unutrasnja guma 140/80 17 sto pre! Trebalo je da krenem na put danas, al se eve iskomplikovalo jer u....rane gume nema! Ako neko ima neka javi 065 358 0050 ;D Stefan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam takvu novu, METZELER u garazi... pa ako nisi nasao javi da proverim!!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavac 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos. Sutra ujutru zovem neku radnju koja bi trebala da dobije, a ako nema, vrlo bih je rado otkupio od tebe !!! Proveri molim te. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan odakle si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavac 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi beograd. Blokovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi beograd. Blokovi ako se nesnadjes sutra pre podne a pancevo ti nije daleko imam i ja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavac 0 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super! Nije daleko. Ajd mi dajte brojeve telefona( ili posaljite sms na moj) da mogu sutra da vas kontaktiram bez racunara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas poruku gore pogledaj pored nika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavac 0 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno:) hvala svima na pomoci! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...