HILL 20 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Motor je na prodaju do 19-og, posle toga sam na odmoru, a kad se odmorim porazmislicu o daljoj prodaji Vise informacija (zaista vise, duga pesma moze da se opeva o motoru) na 064/329-10-10 Milan, Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan imas Privatnu poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje ta gajba piva ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena ove masine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa piše ti lepo u naslovu teme - 1000€ i gajba piva, al sad uz inflaciju i ćoratanje idu 2 gajbe + kinta ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim koja je kubikaža NTX-a? ima ih od 350, 650 i 750 ccm, koji je ovaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor se prodavao i prosle godine, pa je covek bio odustao od prodaje. Kolko se secam radi se o modelu od 350 ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 350, od V35/II a druga masina je u delovima. Motoru sam promenio elektricnu instalaciju koja je bila problematicna, bio je kod Ljube Bugarskog u servisu sredjeno je jos gomila stvari, ali sam na kraju odlepio kad mi je posle svega toga stao na semaforu. Problem je u kompresiji, treba da promenim karike, sto cu uraditi kad se vratim s odmora, ali tada vec nece biti na prodaju, ili bar ne po istoj ceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio sa odmora, tako da bi najbolje bilo da me pozovete ima puno informacija vezano za motor, moj broj je 064 329 10 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Manje košta ako ti to lepo napišeš, i svi vidimo, pa razmišljamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde i da napisem: Motor je Moto Guzzi NTX 350, originalni motor je u delovima (koliko mi je receno ispravan je), a na njega je nasadjen motor od V35/II, tj onaj koji moze da se nadje kod nasih vojnih V35ica. Instalacija je zimus kompletno preradjena, posto je imao losih spojeva, neispravnih releja i slicno... Redovan servis je uradjen proletos kod Bugarskog... Problem se javio sa desnim cilindrom koji ima slabu kompresiju, pa se desava da kad se ugreje zamasti svecicu. Motor je registrovan jos nekih mesec dana cini mi se, u mom je vlasnistvu, mada jos nisam uradio saobracajnu na moje ime. Inace motor je po gabaritima slican SuperTeneri i Africi, sa malo vecim rezervoarom (32l), generalno meni je bio pukao film, posto sam ga dosta sredjivao, ulozio dosta vremena i para u njega. Ako stignem, za vikend rasturam masinu (sto je kod njega jednostavno, ima 10tak srafova koji treba da se odvrnu da bi se skinuli glava i cilindar, motor ne mora da se skida sa rama, pa cak ni rezervoar), a u utorak bi trebalo da uzmem karike. Sto se tice opreme, imam tri kofera i rol bar, delova imam jedan sanduk otprilike... Motor je na Novom Beogradu, ko zeli moze da pogleda, samo trebalo bi dan unapred da se javi radi dogovora. Inace slobodno mozete da pogledate cene NTX-ova na www.moto.it Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 5, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Inace slobodno mozete da pogledate cene NTX-ova na www.moto.it ...a ti probaj onda da je prodaš tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...