vasa 31 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Moto servis RP se nalazi u Kovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel servisirate u ovom servisu kineze tacnije sprint princ..?? ja bih doneo motor imam nekih problema oko struje i da mi uradite servis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nznm neki nerade.... ok... videcu da dovezem motor kad bude malo bolje vreme.. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan pa nznm neki nerade.... ok... videcu da dovezem motor kad bude malo bolje vreme.. pozz Ok. Vidimo se. Pozzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan e.. samo mi jos kazi koliko bi me otprilike iznelo sve to...? ( treba oko struje nesto da se uradi, i servis ?? ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti meni kazi koji je kvar i koliki servis hoces, pa cu ja moci da ti kazem cenu.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa radi se o svetlima na motoru... sva moguca svetla su mi crkla kao i automat za migavce... ja sam sve to novo kupio i posle nekog vremena opet, treba mi i akumulator ako moze da se uzme kod vas, pa uradio bih veliki servis ... posto nikad nije radjen a preso je 10.000... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Uz kupljeno ulje i filter kod nas dobijas zamenu gratis, ako ces menjati svecice ulje u kocnicama itd. To ce te kostati 2.000din. Sto se tice struje, stvarno nemam pojma..... moze da te ne kosta nista,a mozemo da trazimo kvar i da menjamo instalaciju ceo dan. U svakom slucaju sta god da bude, neces biti nezadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena je ok.... vidimo se cim otopli pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Kovin 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Servis drzi moj drugar. Jako dobar majstor i korektan sa cenama. Moja preporuka. Necete se pokajati ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aj' na PP koliko ruke da mi zamenite klipove, karike, cilindre i korpu, sa mojim delovima i materijalom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano April 16, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan e jesam slepac, trazim ja vas po selu Kolari, i trazim i trazim, ma niko nikad cuo za majstora za motore... pazario sam skoro ducatija monster 750 iz 1997 godine, rado bih ga dovezao na kontrolu, ima malo problema pri radu, trazi saug, gasi se i tako. Otprilike, koliko bi me izasla full kontrola motocikla? Hteo bih sad da se proveri sve lepo, da vidim gde su problemi i da resim to na vreme. Da li radite subotom i koje je radno vreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 16, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Komšije jel ččačkate boxer makine? Mislim redovni servisi tipa ulje, ventili, filteri... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan jbt cija je ova prelepa 954,krasila vam je radionicu!!! :) sve pohvale za majstora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas....prezadovoljan sa radom prezadovoljan sa ljubaznoscu i sto je najbitnije mislim da sam stekao i par prijatelja....sto je danas tesko na ovakvim mestima....Kovin nije daleko od Beograda.....uzivao sam u voznji u oba pravca.... Drugo najbitnije skoro 100 % sam siguran da vise necu menjati servisere....PREPORUCUJEM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...