Jump to content

Moto Zajednica

Moto servis "RP" KOVIN

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

pa radi se o svetlima na motoru... sva moguca svetla su mi crkla kao i automat za migavce... ja sam sve to novo kupio i posle nekog vremena opet, treba mi i akumulator ako moze da se uzme kod vas, pa uradio bih veliki servis ... posto nikad nije radjen a preso je 10.000...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Puch

Uz kupljeno ulje i filter kod nas dobijas zamenu gratis, ako ces menjati svecice ulje u kocnicama itd. To ce te kostati 2.000din.

Sto se tice struje, stvarno nemam pojma..... moze da te ne kosta nista,a mozemo da trazimo kvar i da menjamo instalaciju ceo dan.

U svakom slucaju sta god da bude, neces biti nezadovoljan.

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Aj' na PP koliko ruke da mi zamenite klipove, karike, cilindre i korpu, sa mojim delovima i materijalom?

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

e jesam slepac, trazim ja vas po selu Kolari, i trazim i trazim, ma niko nikad cuo za majstora za motore...

pazario sam skoro ducatija monster 750 iz 1997 godine, rado bih ga dovezao na kontrolu, ima malo problema pri radu, trazi saug, gasi se i tako. Otprilike, koliko bi me izasla full kontrola motocikla? Hteo bih sad da se proveri sve lepo, da vidim gde su problemi i da resim to na vreme.

Da li radite subotom i koje je radno vreme?

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Komšije jel ččačkate  boxer makine? Mislim redovni servisi tipa ulje,  ventili, filteri...

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Bio danas....prezadovoljan sa radom prezadovoljan sa ljubaznoscu i sto je najbitnije mislim da sam stekao i par prijatelja....sto je danas tesko na ovakvim mestima....Kovin nije daleko od Beograda.....uzivao sam u voznji u oba pravca....

Drugo najbitnije skoro 100 % sam siguran da vise necu menjati servisere....PREPORUCUJEM :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja