Ernesto 10 Napisano Decembar 4, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo culi za Daytonu i cuveni skop bajera... U septembru moj drug Bane koji inace zivi u NY je odlucio da poseti ovaj maleni gradic na Floridi. Da vas ne davim sa pricom evo celog foto izvestaja: Prilaz gradu: Cuveni BootHill saloon: Interesantni "motoric" isperd: zivopisna unutrasnjost i dekor na zidovima je zaista originalan: Higijena lokala nije bas na nivou ali....ko jos mari za to : Ne izbezni suvenir shop: i jos jedna za oprostaj od Boot hilla: Inace po recima "domacina" mesto tokom godine je prilicno mrtvo i nema nekog veceg desavanja. Rent a bike agencija ima u izobilju i jedini problem je naci odgovarajuci model HD: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Decembar 4, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam gledao na DSF, bio i sajam negdje u Njemackoj, koliko sam shvatio taj stil zovu ,,rat look'' (pacovski izgled) cilj je da voozilo izgleda sto izraubovanije, koliko sam vidio nisu ni malo jeftini Ovo na slici je Road King, novi+prerada. To je tren koji je poceo prije par godina i u Njemackoj tjuneri kazu da imaju sve vise posla. Prvi put vidim takvo vozilo koje fotografisano van sajma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Decembar 4, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam shvatio taj stil zovu ' date=',rat look'' (pacovski izgled)cilj je da voozilo izgleda sto izraubovanije, koliko sam vidio nisu ni malo jeftini[/quote'] ljudska glupost ne poznaje granice. prvo je pocelo sa chopper-ima, prica ide da su povratnici iz rata, malo skrenuli, stali da giljaju makine ne bi li se malo smirili. bitno je samo da imas put i masinu, skidali su sve nepotrebne gluposti (chopped off, blatobrani, oklopi,...) i na kraju gde je to zavrsilo? harly napravi od toga filozofiju, komercijala ubi prvobitnu ideju, i sad imamo opicene mamipare iz orange county-ja koji za svoje apsolutno neupotrebljive gnusobe uzimaju po 50-100000 dolara. nakon 40-ak godina stize rat bike. prvobitna ideja je da imas motor koji ide. nebitno na sta lici, od kojih delova je sastavljen, nebitan izgled, farba,... i evo ga opet, ljudi ulazu gomile kesa da sto vise razdrndaju svoju masinu. pa posebni pravci sa mat crnim motorima, pa sa zardjalim, pa ... sve je jeb**a reklama. ehhh, umetnici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan do prije dvije godine je kod nas svaki bio rat bike :wink: e sad ne znam dje cu s parama pa cu da nagrdim svoj harli od 20000eura da izgleda ko da sam ga pokupio sa kontejnera, ma nemoj... pre###avanje pa neka sam seljak po sto puta a da je lijepo uci u hangar sa 100 harlija, lijepo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, ja taman hteo da farbam motor zimus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 10, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A videste li rupe na putevima (prva slika)... samo sto nisu propali!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...