drumskalisica 8741 Napisano Jul 7, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nosecu plocu za kofer. Marku kofera nisam zapamtio, al posle pada - kofer se polomio, i ostala mi je ova ploca . Cela je, mada se blago uvio jedan cosak ( moze se ispraviti ) . Mozda nekom treba. Cena 1000 din ili neka zamena . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2709 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Lijane, ovo, je (rekao bi) metalna (limena) ploča i to izgleda ručni rad nekog ovđašnjeg majstora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ploca je koliko vidim od GIVI -ja i to starijeg modela otprilike od 88god. do 95 g. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 7, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lijane, ovo, je (rekao bi) metalna (limena) ploča i to izgleda ručni rad nekog ovđašnjeg majstora? Jeste metalna, ali je fabricka ! ploca je koliko vidim od GIVI -ja i to starijeg modela otprilike od 88god. do 95 g. Pa i ja vidim da lici na GIVI - jevu plocu, al kako sam kupio motor sa polupanim koferom - ne bih da tvrdim jer nisam siguran ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se setio, ploca je bila za kofer marke " Catic " . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 28, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...