vekanoid 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo predjoh jos 50 km od onog dana kada sam imao probleme sa gasenjem i svih 50 km motor radi bez problema. Izgleda mu je bila naisla neka zuta minuta. A i citao sam one teme sa pregrevanjem motora, a posto je taj dan bila uzasna vrucina moguce da se meni jednostavno bio pregrejao motor i gasio se u leru, a i u voznji je opadala snaga motora (kao da mu neko oduzima gas). Znaci da je ili bio pregrejan ili lose gorivo. Sta god da je bilo (hvala Bogu) proslo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je pregrejan, pogotovu sto je jos nov i nerazradjen. Ima sam ja takav problem sa prvim skutereom. Novi pasent delovi + lose mineralno ulje, znaci pregrevanje i opadanje performansi, znaci veci gas, znaci jos vece pregrevanje. Nisam mogao ni 40 da razvijem dok se nije razradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vekanoid 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je pregrejan, pogotovu sto je jos nov i nerazradjen. Ima sam ja takav problem sa prvim skutereom. Novi pasent delovi + lose mineralno ulje, znaci pregrevanje i opadanje performansi, znaci veci gas, znaci jos vece pregrevanje. Nisam mogao ni 40 da razvijem dok se nije razradio. Ma da, mora da je to. A ja budala nisam bio presao ni 150km i vec ga przio preko 90 na sat kako se ne bi pregrejao po ovoj zegi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vekanoid 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nauchen na tezi nacin savetujem ti da ti neko oko toga pomogne prvi put. Ma koliko je to lako moze da se desi da posle moras da odguras motor jer ti ne pada nista na pamet kako da sredis problemchic koji si napravio (ako ga uopste napravish). Posle ces lako sve sam da zatezesh. Nemam u blizi nikoga ko bi mi pomogao oko dotezanja/odtezanja sajle kvacila, pa me zanima gde se tacno radi to dotezanje? Jer tamo kod same rucice na kormanu ili negde dole kod motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nauchen na tezi nacin savetujem ti da ti neko oko toga pomogne prvi put. Ma koliko je to lako moze da se desi da posle moras da odguras motor jer ti ne pada nista na pamet kako da sredis problemchic koji si napravio (ako ga uopste napravish). Posle ces lako sve sam da zatezesh. Nemam u blizi nikoga ko bi mi pomogao oko dotezanja/odtezanja sajle kvacila, pa me zanima gde se tacno radi to dotezanje? Jer tamo kod same rucice na kormanu ili negde dole kod motora? Negde dole kod motora, prati sajlu i sve ce ti se samo kazati, a na rucici eventualno fino stelovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vekanoid 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Negde dole kod motora, prati sajlu i sve ce ti se samo kazati, a na rucici eventualno fino stelovanje. Hvala Planirao sam da pratim sajlu, ali reko ajd' bolje da pitam za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...