Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa QM125-2D (motor se gasi)

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova

Evo predjoh jos 50 km od onog dana kada sam imao probleme sa gasenjem i svih 50 km motor radi bez problema. Izgleda mu je bila naisla neka zuta minuta. A i citao sam one teme sa pregrevanjem motora, a posto je taj dan bila uzasna vrucina moguce da se meni jednostavno bio pregrejao motor i gasio se u leru, a i u voznji je opadala snaga motora (kao da mu neko oduzima gas). Znaci da je ili bio pregrejan ili lose gorivo. Sta god da je bilo (hvala Bogu) proslo je...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Moguce da je pregrejan, pogotovu sto je jos nov i nerazradjen. Ima sam ja takav problem sa prvim skutereom. Novi pasent delovi + lose mineralno ulje, znaci pregrevanje i opadanje performansi, znaci veci gas, znaci jos vece pregrevanje. Nisam mogao ni 40 da razvijem dok se nije razradio.

• U prolazu, 41 postova

Moguce da je pregrejan, pogotovu sto je jos nov i nerazradjen. Ima sam ja takav problem sa prvim skutereom. Novi pasent delovi + lose mineralno ulje, znaci pregrevanje i opadanje performansi, znaci veci gas, znaci jos vece pregrevanje. Nisam mogao ni 40 da razvijem dok se nije razradio.

Ma da, mora da je to. A ja budala nisam bio presao ni 150km i vec ga przio preko 90 na sat :) kako se ne bi pregrejao po ovoj zegi...

• U prolazu, 41 postova

Nauchen na tezi nacin savetujem ti da ti neko oko toga pomogne prvi put. Ma koliko je to lako moze da se desi da posle moras da odguras motor jer ti ne pada nista na pamet kako da sredis problemchic koji si napravio (ako ga uopste napravish). Posle ces lako sve sam da zatezesh.

Nemam u blizi nikoga ko bi mi pomogao oko dotezanja/odtezanja sajle kvacila, pa me zanima gde se tacno radi to dotezanje? Jer tamo kod same rucice na kormanu ili negde dole kod motora?

• Drug član, 2265 postova

Nauchen na tezi nacin savetujem ti da ti neko oko toga pomogne prvi put. Ma koliko je to lako moze da se desi da posle moras da odguras motor jer ti ne pada nista na pamet kako da sredis problemchic koji si napravio (ako ga uopste napravish). Posle ces lako sve sam da zatezesh.

Nemam u blizi nikoga ko bi mi pomogao oko dotezanja/odtezanja sajle kvacila, pa me zanima gde se tacno radi to dotezanje? Jer tamo kod same rucice na kormanu ili negde dole kod motora?

Negde dole kod motora, prati sajlu i sve ce ti se samo kazati, a na rucici eventualno fino stelovanje.

• U prolazu, 41 postova

Negde dole kod motora, prati sajlu i sve ce ti se samo kazati, a na rucici eventualno fino stelovanje.

Hvala :) Planirao sam da pratim sajlu, ali reko ajd' bolje da pitam za svaki slucaj.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja