Šarba 1048 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suomy jaknu-crnu(za leto) broj 54... visok sam 189, 84kg, meni stoji vrh... platio sam je 14.000 din. nosio sam je oko 2 meseca, i prao naravno :) ima protektore na ramenima i od lakta pa do dlanova... Iskreno ne bi je prodavao ali ostao sam bez kinte jer sam kupio novu-koznu tako da jbg... Prodao bi je za 9.000-10.000 pa pisite mi, moze i PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan sliku jakne cu staviti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Aj molim te posalji mi sliku jakne na pete_tibor@yahoo.com Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan postavljaj sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan napisite mi br moba pa cu vam poslati kao MMS(samo ozbiljnom kupcu) jbg kredit i to... ne mogu da nadjem kabl od fotoaparata kojim cu prebaciti sliku jakne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan rossi poslao sam ti slike na yahoo pa mi ti javi da znam sta da radim jer idem na more sutra... caooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Jul 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daj ljudima model jakne pa ce je potraziti na netu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 5, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan nema jbg, trazio sam vec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan vratio se sa mora i niko nista a? ajde ako neko hoce jaknu neka javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan A vratija se Šime iz Amerike? lepo, lepo..a jel more i dalje plavo (izvini za off nisam mog'o da odolEm) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Okachi sliku nekako.Ili taj kome si poslao na mail da okachi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jul 19, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suomy jaknu-crnu(za leto) broj 54... visok sam 189, 84kg, meni stoji vrh... platio sam je 14.000 din. nosio sam je oko 2 meseca, i prao naravno :) ima protektore na ramenima i od lakta pa do dlanova... Iskreno ne bi je prodavao ali ostao sam bez kinte jer sam kupio novu-koznu tako da jbg... Prodao bi je za 9.000-10.000 pa pisite mi, moze i PP vrh brate,aaaaaaaaaaaaaaaaahahaha ko piletu sedlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...