Comsha Junior 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Najstariji ucesnik skupa, sa svoje 73 godine i ljutom masinom... =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Oci o kojima sam pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pojavih se i ja u Cacku na blic u subotu vece, kupih rukavice, popismo koje pice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par fotografija.... ;D Kapija i odbor za doček... Orginalan način da se promoviše moto skup... ;D Za promenu ove godine je Mačule poslužilo lepo vreme umesto već tradicionalne kiše... :D A ova fotografija... ;D Da ne zaboravim da sam Dušicu rasturio u stonom fudbalu... :D Ujne... :o ;D :-* Sandra... ili Rider girl ili ujkovo lažljivo dete... ;D Pasulj... savršen... :-* Ranjenike ne smemo ostaviti... što bi rekao pokojni Maršal... ;D Dugo jer meračio moje stopalo... ali je na kraju ipak odustao... Verovatno je počelo više da se "čuje" od njegovih creva... :D Sve čestitke i pozdrav za braću Mančule vidimo se u vašem klubu na moravi koji je inače moja redovna stanica kad krenem na tu stranu... Vaš ujka SQUI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio ok.MAlko me smorila svirka ali to je stv ar ukusa.. Bilo je svega i svacega.Nasmejao me ovaj lik koji je ziljao u sestru bajkerku.Pivo i sajkaca su tek motov sa skup...Bas mi je bio sipatican. ;D hehehe ovo sam ja... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve strane za u petak! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio ok.MAlko me smorila svirka ali to je stv ar ukusa.. Bilo je svega i svacega.Nasmejao me ovaj lik koji je ziljao u sestru bajkerku.Pivo i sajkaca su tek motov sa skup...Bas mi je bio sipatican. ;D hehehe ovo sam ja... ;D :D :D Bio covek u prodavnici.Cugnuo pivce pa dosao da vidi sta se to tu desava ;D ;D ;D Meni je bio savrsen za fotku paradoksa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam posetio skup u subotu.Pozdrav do organizatore Mancula mc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve strane za u petak! Pozdrav! SVIDJA MI SE OVO VITEZOVI...POZZ ZA ZUZU I EKIPU ODLICAN SKUP I LEP PROVOD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u novinama pishe 500 motorciklista? Nije valjda samo to>? Mora da je greshka, ja sam bio proshle godine bilo je mnogo vishe... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan +1000 najmanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perovac 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Manculincima! Fenomenalan skup! Sve pohvale! Pozdrav! ilegalni moto kleb "Manekeni" Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujemo se svima na pohvalama iduce godine jos bolje mcmancula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan SVIDJA MI SE OVO VITEZOVI... OVAJ EPITET SAM PRVI PUT ČUO OD VOODO-a IZ ARANĐELOVCA I MNOGO MI SE DOPAO, NEĆE SE NALJUTITI ŠTO SAM GA CITIRAO ZA INTERVJU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla,neka se ime VITEZ pominje na sva dobra usta!Ziveli braco!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...