aspirinikus 240 Napisano Decembar 1, 2006 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi neko je na forumu prikazao sliku Lorensa od Arabije na ljutoj makini toga doba.Ja se malo zainteresovao i nasao sijaset stvari vezanih za doticnog.Interesuje me da li je neko vozio nekad nesto slicno? Kawa W650 i Royal Enfield su nesto sto pomalo lici na Lorensov bike.Sta mislite o takvoj kupovini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 2, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan mislis na ovako nesto : http://www.mortonsarchive.com/archive1/entry13-1.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 2, 2006 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na nesto sto nalikuje tome a da nije toliko staro ,a bogami i skupo(cca 40000evra) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 3, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je motorcukl Brough Superior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 6, 2006 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam je da je to Brough Superior ss100 od 950ccm i da je u to vreme razvijao oko 100mph i da se Lorens od Arabije slupao sa istog.Nego ja bih voleo da nam neko isprica da li je vozio nesto tako staro i kakav je osecaj to tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Decembar 6, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad vec pominjete stare motore, najstarije sto sam ja vozio je puch 175svs iz 1954. imao sam ga jedno ses meseci i prodadoh ga jer mi je bio slabasan, a i plasio sam se za delove. imao je neku ludu v klipnjacu i dva klipa a zajednicki kompresioni prostor :shock: za 175ccm i '54, lepo je iso. medjutim, lik koji ga je kupio mi tek posle rece (tad nisam znao), da su janezi poceli po licenci prvo puhove da prave, pa i ovome klipovi i dosta toga odgovara od tomosa. :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...