Jump to content

Moto Zajednica

Lawrence of Arabia bike

Recommended Posts

• Zainteresovan, 630 postova
  • Motocikl: crf 1000

Ljudi neko je na forumu prikazao sliku Lorensa od Arabije na ljutoj makini toga doba.Ja se malo zainteresovao i nasao sijaset stvari vezanih za doticnog.Interesuje me da li je neko vozio nekad nesto slicno? Kawa W650 i Royal Enfield su nesto sto pomalo lici na Lorensov bike.Sta mislite o takvoj kupovini?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 630 postova
  • Motocikl: crf 1000

Ma znam je da je to Brough Superior ss100 od 950ccm i da je u to vreme razvijao oko 100mph i da se Lorens od Arabije slupao sa istog.Nego ja bih voleo da nam neko isprica da li je vozio nesto tako staro i kakav je osecaj to tako.

• Zainteresovan, 577 postova

kad vec pominjete stare motore, najstarije sto sam ja vozio je puch 175svs iz 1954. imao sam ga jedno ses meseci i prodadoh ga jer mi je bio slabasan, a i plasio sam se za delove.

imao je neku ludu v klipnjacu i dva klipa a zajednicki kompresioni prostor :shock: za 175ccm i '54, lepo je iso.

oiGXU_puchzk5.th.jpg

medjutim, lik koji ga je kupio mi tek posle rece (tad nisam znao), da su janezi poceli po licenci prvo puhove da prave, pa i ovome klipovi i dosta toga odgovara od tomosa. :evil:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja