ilke 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki KLE. Motor je odlican, Uvezao sam ga za svoje potrebe, ali posto ne mogu da prodam stari motor(Super tenere), primoran sam da dam ovaj na oglas. Na motoru je sve perfektno.diskovi i gume su noviili kao novi. Presao nesto ispod 30000km. godiste 99. Nije registrovan. Cena 2500eu. Inace njime sam planirao ove godine dva duga putovanja, ali kriza pa nista od toga.Motor je u Smed Palanci kontakt 063/586-311 ilke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Virago 125 u perfektnom stanju? Naravno uz doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam registrovao pre mesec dana, uzeo zeleni karton i njime otisao u Evropu. Bez ikakvih problema me je nosio po Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Ukupno nesto manje od 3000km za 12 dana. sem sto je lanac pri kraju, sve ostalo je radilo apsolutno savrseno. Motor je odradio zasta je kupljen i sada moze mirno u oglase. Izvinjavam se kupcima koje sam odbijao protekla 3 meseca, jer nisam znao da li cu uspeti da realizujem putovanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan motor je jos na prodaju. dodajem jos jedan broj telefona, jer mi stari mozda nece biti u funkciji 060/586-3111 ilke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Opet idemo u prodaju, moze i zamena neki auto: bravo, brava, punto,corsa ili Stilo uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I koja je sad cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Cena ide dole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano April 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan 2350eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja75 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo,Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ako te interesuje zamena za auto ford fokus 2003god. imas ga u oglasniku pa javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanima Honda Shadow VT 600 93 god.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan 2200 eu nova cena hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...