Jump to content

Moto Zajednica

TDM 850 4TX

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Dominator

TDM 850 4TX prodajem. Godina proizvodnje 1996. Motocikl sam uvezao pre dve godine iz Nemacke. Presao je 65 000 km. Kada sam ga uvezao na satu je bilo 52 000 km. Servisirao sam ga kod Spaleta. Prodajem ga jer ove godine nisam u mogucnosti zbog obaveza da ga vozim i iz istog razloga vas molim da me za sve informacije kontaktirate telefonom jer tesko nalazim vremena i za internet. Pocetna cena je 3 500 eura, ali ima puno mesta za dogovor.                         

mob. 063/381200

Evo malo i slicica:

uBD09_63057510.jpg

QvuQK_34365753.jpg

72fq8_83165263.jpg

rv1Qp_42489316.jpg

hV3wh_24830689.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 70 postova

Definitivno ne stizem da uradim na TDM-u ono sto sam planirao - a to je da namontiram novu zadnju gumu i produzim registraciju, tako da to prepustam novom vlasniku, ako ga bude, a cenu spustam za 400 evra. Cena je sada 3100 evra.

Prednja guma je “METZELER Z6” i sa njom sam presao oko 2000 km, a tada sam promenio i plocice na sva tri diska. Kofer je “GIVI V46”, a bisage poklanjam uz TDM-a. Toliko za sada. Pozdrav.

• drkadzija, 1225 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Vlado druže nedaj ga u bescenje  :( :( :( Taj motor zaslužuje cenu koju si mu stavio u početku, obaranjem cene ne dobijaš ništa, motori se ove sezone kilavo prodaju u svakom slučaju.

• U prolazu, 70 postova

Zao mi je da stoji u garazi, neko bi se slatko navozao. Ispod ove cene ga definitivno necu dati, makar ga vozio jos pet godina. Grofe, javljam se kad budem u Novom Sadu pa pijemo kafu. Isto vazi i za tebe ako dolazis u Beograd. Pozdrav.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Brate 2800 je dzabe jos sa koferom i bisagama......da imam odma bi trgovali jer ja razmisljam bas o tako necemu..odlican ti je motor.....da ta prodaja ide lakse ja bi svog prodao i uzeo ali znam da kada bi krenuo svoj da prodajem da bi to islo sporo.....zamisli ko bi kupio DR Suzuki ako ti nemozes da prodas TDM..niko verovatno

• U prolazu, 70 postova

Ako bi ga menjao, to bi bio TDM-900, a ako se ne proda, vozicu sledece godine TDM-850 kao i ranije i to je to. Hvala na ponudi. Pozdrav.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja