BMW K1200R 1244 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Konacno ! Uvek mi je bio san da predjem motorom najvislji i najopasniji pas u Evropi, Stilfser Joch. U Petak 03.07.2009 bi trebao da bude taj dan. Mnogima je ovaj pas nepoznat ali pogledaje sami. Jedva cekam.......... 88 krivina od 180° ! Uffffff.......... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Lepo , izazovno, ali eventualno radnim danom kada verujem nema ovolike guzve . Dobar provod zelim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Jun 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da je lepo - jeste, ali brate tamo je gora gužva nego u centru Beograda, tako da ne vidim nikakvo zadovoljstvo u vožnji kreni - stani...čak i po krivinama i uz onakav pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce kamera na BMW-u biti ukljucena svo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jun 24, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je u planu pod obavezno, mozda vec dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Druze, daj stvarno vidi neki dan kad nema guzve, ovo je da popizdis! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce kamera na BMW-u biti ukljucena svo vreme! Obavezno ! Bez toga ne krecem na put, samo bi bilo lepse sa ovom kamerom, ali jos nije stigla u prodaju, nadaju se da ce stici u sredu, ali tada bas krecem na put. ----- novo cudo u hd formatu ----- http://www.vholdr.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Druze, daj stvarno vidi neki dan kad nema guzve, ovo je da popizdis! ;D ;D Po planu prelazimo ovaj pas u petak oko 10:00 sati, tako da se iskreno nadam da ce biti manje guzve nego na snimku. Inace Kepo pozdravi mi puno Racu iz Valjeva i reci mu da moramo obavezno da napravimo turu do svastike, ( zna on sta je to ) nadam se da ces nam se i ti pridruziti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 24, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sve nesto mislim da li da prodjem tuda ili ne. Ova guzva je apsolutni no-no, a i sam pass mi se nekako doima spor. Pogled je opet nesto sto ne bi trebalo zaobici...... hmmm, ljute muke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sve nesto mislim da li da prodjem tuda ili ne. Ova guzva je apsolutni no-no, a i sam pass mi se nekako doima spor. Pogled je opet nesto sto ne bi trebalo zaobici...... hmmm, ljute muke ;D Bas je super kombinacija: Stelvio Pas - Jaufenpass - Penser Joch - krug oko Stella i dalje prema Trstu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 24, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sve nesto mislim da li da prodjem tuda ili ne. Ova guzva je apsolutni no-no, a i sam pass mi se nekako doima spor. Pogled je opet nesto sto ne bi trebalo zaobici...... hmmm, ljute muke ;D Bas je super kombinacija: Stelvio Pas - Jaufenpass - Penser Joch - krug oko Stella i dalje prema Trstu ! Sta koristis za odredjivanje rute? Imas neke karte za preporuciti (marka/tip/razmjer i to) ili koristis isljucivo digitalu? (koju) Ja nesto petljam sa GoogleEarth, GoogleMaps i onaj ViaMichelin, ali trazim neke dobre karte za ponijeti. Nosim i TomTom ako se izgubim, ali u torbi, ne montiran. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za rutu uglavnom koristim preporuke sa neta, ovaj je dobar ! http://www.alpentourer.de/alpenpaesse/index.html posle toga otvaram Google Earth pogledam potrebne GPS koordinate i prenesem ih maneuelno u Garmin Zumo 550. Nazalost to sa TomTom-om pravi probleme, zato sam ga prodao i uzeo Garmina, gde funkcionise fantasticno. TomTom pogresno konvertuje koordinate koje sam ukucavas ! i posalje te oko 25 km udaljeno od zeljene rute ! Ali koordinati sa Google Earth i sa Garmina se slazu 100 %. Isprobaj ! Koordinati Stiftser Jocha su sledeci : 46°31´43.14 N 10°27´10.72 E Inace oprema mi je sledeca: Garmin Zumo 550 konektujem sa mobilnim telefonom, posle toga konektujem Scala rider Q2 sa Garminom http://www.amazon.de/s/?ie=UTF8&keywords=scala+rider+q2&tag=googhydr08-21&index=aps&hvadid=1190756261&ref=pd_sl_3eaoox5s3g_e tako mogu da primam razgovore i da slusam muziku ili komande navigacije, posle toga konektujem Scalu Rider Q2 sa Sacala Rider Q2 od mog ortaka koji ima isti sistem ! Kada se paruju ova dva Q2 sistema mozemo da komuniciramo na udaljenosti od 500 m ! Veoma korisno na duzim relacijama. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jun 25, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos jedan site bas dobar za planiranje putovanja po Alpima i Dolomitima... http://www.alpineroads.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Jul 1, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ce zvucati chudno ali pre neki dan sam u mojoj blizini otkrio put nevjerovatno slican ovome sa sigurno preko 50 krivina pod 180° i prelijepim pogledom i okruzenjem.Put se bas i ne koristi pa je asfalt u veoma dobrom stanju.Posto nemam pri ruci neki enduro nemam snimak , ali cim budem u prilici idem da pravim jedan video cisto da uporedimo Kolega jesi li spreman jos 2 dana smo Sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 1, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hrabar si covek svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Druze, daj stvarno vidi neki dan kad nema guzve, ovo je da popizdis! ;D ;D Po planu prelazimo ovaj pas u petak oko 10:00 sati, tako da se iskreno nadam da ce biti manje guzve nego na snimku. Inace Kepo pozdravi mi puno Racu iz Valjeva i reci mu da moramo obavezno da napravimo turu do svastike, ( zna on sta je to ) nadam se da ces nam se i ti pridruziti ! Upoznat sa akcijom po imenu "svastika" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slike od ture su online ! Klikni ovde : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39063.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...