Jump to content

Moto Zajednica

4 GODIŠNJA DOBA

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX

Polazak u petak iza podneva  ,cilj je kamp na Drini u blizini Šcepan polja ,granicnog prelaza izmedju  RSK  i CG.Ekipa na motorima Riki GS ,Balša GSA ,komandant Ćure na KTM adv i ja na GSA.Pošto znamo svaki kamicak ka VA magistralom okrecemo na Obrenovac ,pa preko Valjeva se penjemo ka B.Bašti.Prvo stajanje u kafani Trešnjica na Pašinoj ravni ali sledi razocaranje jer u ponudi nemaju ništa od uobicajenih stvari. OK sedamo i pravac Mecavnik

404.jpg

3kqaU_5880266.jpg

Lagani rucak ,malo opuštanja kafa i gas ka granici i Višegradu.Tu se srecemo i sa drugi delom ekipe  koja takodje ide na rafting ali kolima pa se to ne racuna ;D.Posle brze voznje kro sjajne predele uz reku stizemo u kamp Kalista gde smo zaista domacinski docekani.

bj0Fe_5880272.jpg

Fora je da docekate da se ugasi vatra ;)

RK5Ga_5880267.jpg

U Nedelju komandant i ja krecemo na Durmitor preko Pivskog jezera na Trsa pa na Zabljak

iszQO_5880275.jpg

kk0BR_5880276.jpg

Uzput srecemo austrijanca na KTM adv koji se spustio kroz Italiju ,trajektom u GR ,kroz Albaniju i sada vozi Cg i ide kuci.

1KxOf_5880280.jpg

l4fJ8_5880279.jpg

Na pitanje kako je u Albaniji kaze perfektno -nema puta ,kakav car,inace nije krenuo sam ali mu je kolegin motor izgubio ulje u viljuškama i morao je odustati.

Nastavljamo dalje ka Zabljaku

SwNuK_5880282.jpg

iSkGK_5880288.jpg

JwpB9_5880290.jpg

LMJm7_5880293.jpg

Dok pijemo kafu ,bukvalno u 10 min se menja vreme.Palimo mašine ,Ćure ka Beogradu a ja ka Šavniku,Nikšicu ,okrećem ka Trebinju i skrećem levo na Risan.Taj spust mi je bio naporan jer me prala kiša a asvalt ,gde ga ima uzak i klizav ko staklo.

pogled na Risan posle kiše

5SvUk_5880295.jpg

Okolo naokolo i stizem u zagrljaj zene i dece koji me zeljno išcekuju

MW5Wu_5880300.jpg

Malo da vam dočaram primorje bez guzve i prljavstine

NkIn1_5880308.jpg

MTOoc_5880302.jpg

pZNjz_5880323.jpg

Pošto sam nakon cetiri dana opuštanja ispratio porodicu na avion palim i ja za BG ,ovaj put solo od pocetka do kraja.Odlucio sam da idem preko PG i kanjona Morače i nisam pogresio.Put i vreme perfektni.Za tri sata sam u B Polju tankujem ,prelazim granicu i peglam koliko god mogu.Uh kakvo uzivanje.Kod N.Varosi čujem zvuke rodnog kraja i skrecem ka Zlataru ,Na putu za Sjenicu posle par km pauza u kafni 1. maj

Gc19R_5880328.jpg

Zov divljine

k04kC_5880330.jpg

Silni mirisi i lepota predela čine me da sam srecan kao dete

fovEc_5880335.jpg

XlYPL_5880334.jpg

Izbijam nazad na glavni put i tu poznati predeli ka Zlatiboru.Uf sto je losa boja jezera ;D

GVBaf_5880336.jpg

5uVPA_5880338.jpg

xuyS3_5880339.jpg

Ostatak puta sam pojeo ko baba ratluk ,sve sa osmehom na licu koji me još drzi :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Pogled na Risan je fantastican, steta sto nije bio lepsi dan, a Durmitor, je prelep, gde god da slikas, mora biti lepa slika. Svaka cast za voznju.

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Nishta lepshe nego kad se slozi da wozish sam i swe shto imash je twoja mashina, asfalt, i pejzazi od kojih ne mozesh da skinesh osmeh  ;D Thumbs Up!

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Nishta lepshe nego kad se slozi da wozish sam i swe shto imash je twoja mashina, asfalt, i pejzazi od kojih ne mozesh da skinesh osmeh  ;D Thumbs Up!

Saaaačekaj, polako, nemoj tako emotivno, booli!  ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja