Dutchman 114 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ma nishta me nije spopalo nego tako ... svaka promena je dobra ... mnogo mi se svidja ovaj apollo 250 samo mu far zamenish i vrh ... a ec ga ima po oglasima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ventili stelovani pre 600km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi nashteluj ih opet, ako oni kuckaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, mada mi je malo nelogicno, pre stelovanja se nisu uopste culi, kao ni 500km posle...Sto sad? Jel mogu od loseg ulja, da zveckaju podizaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, mada mi je malo nelogicno, pre stelovanja se nisu uopste culi, kao ni 500km posle...Sto sad? Jel mogu od loseg ulja, da zveckaju podizaci? Sad kad bi se upisivali svi kojima su poceli da kuckaju pre stelovanja. Jedini savet bi gao da bude da ids od majstora do majstora, dok se nadje neko ko ce nastelovati kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednog majstora , teshka picajzla , a skoro je kupio i sto tj dizalicu za motore tako da sad radi i to u servisu , ranije je samo drugarima elem kako da navatam ovoe u biciklistichkom klubu avala , za balansiranje felne ... nikad nikog nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i onaj servis kod 25 maja na dorcolu balansira zicane felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si uradeo sa felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan josh uvek , nishta , imam posla preko glave .... mozda sutra odem na ushce da pitam dal moze , ove u Sindjelicevoj nikako da navatam kad su u klubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, posao je uzas, evo 10 dana nisam digao glavu, kako sam dosao sa odmora, ves masina... E, da, narucio sam rezervoar u kw, od exceeda, 34e...Samo nikako da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja stavio ovaj oreginalni 25e i za sad nemam problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E, danas sam prvi put obratio paznju na zadnji tvoj lancanik, drasticno je manji nego kod mene... Zato i mozes 140kmh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jeste manji ako se nevaram od honde neke je tako reche prethodni vlasnik , al zato brze jede gumu onu na viljushci sam lanac ... srecom je dzabe jedino mi nije jasno kako do 115kmh nabije tako brzo , a za 130 i preko bogami treba josh toliko evo josh par podataka , voznja sa uspravljenim telom max brzina 120kmh , 130 i malo preko kad ja zalegnem ko na r-u dodushe imam skoro 100kg dok ortak koji je ispod 80kg ladno tera 140 ima i snimak na mobilnom , lud chovek ;D zbice za zadnji tochak pasuju od tomosove felne 17" i koshtaju 35dinara po komadu , za 18ticu su oko 10mm duze al se prodaju na paket nisam pito ni cenu ni broj komada jer su mi ove odgovarale ... zadnji tochak nisam josh sredio , zato shto chekam matorog iz biciklistichkog kluba Avala u sindjelicevoj jer jedini oce da ispravlja bandash sa macolom i fosnom i to za neshto oko 15e , svi ostali su jeftiniji ali samo balansiraju na zbice pa ako je olupana felna kolko se upegla to je to , nemoz bolje ... tako da chekam , tek sam ostao bez 2ge zbice hahaha Da dodam praktichan savet , ako neko izgubi shraf koji drzi bochne plastike velika glava za krstasti shrafciger a jedna strana je duza za ravan shrafciger , nashao sam sluchajno extra zamenu , jer mi je ispao oreginalni shraf ;D zamena je shraf od metalne spojnice za ormane , ima u svakoj gvozdjari da se kupi za 10din u nikl , zlatnoj i crnoj boji ovaj deo koji glumi maticu bacite i koristite shraf koji je m6 ustvari e da ne zaboravim da pozdravim kolegu Lazica koji je stao da se upozna p.s. stavio sam givi kofer , katastrofa ziva nashta lichi motor al praktichno u piiiiiiiiiii materinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova sa srafovima ti je odlicna... ;D Ja sam ih izgubio par komada, ali kod mene u sport bili torbi uvek ima raznih srafova... Gledao sam te juce uz ulicu, nisi prebacio u trecu dok sam ja gledao... Sa originalnim zadnjim lancanikom, bi bio u petoj posle 50 metara... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan jeste manji ako se nevaram od honde neke je tako reche prethodni vlasnik , al zato brze jede gumu onu na viljushci sam lanac ... srecom je dzabe Ех, а ти си као невешт да тај клизач за ланац направиш од пластике, лима или чега већ... Чекај, а је л' ти ланац струже тај клизач и док седиш и возиш, или само док мотор на коме не седиш прегураваш тамо-амо? Ако константно струже док возиш - веома је гадно: одма' мењај нешто. Зарезаће ти виљушку ту код осовине, а и ланац се греје и хаба. zbice za zadnji tochak pasuju od tomosove felne 17" i koshtaju 35dinara po komadu , za 18ticu su oko 10mm duze al se prodaju na paket nisam pito ni cenu ni broj komada jer su mi ove odgovarale ... А бре, па мало-мало па прочитам којегде по форуму "...не знам колико има у паковању жбица...". Иако има свакавих изузетака, стандарди жбицани точак има 36 жбица, па их је толико и у паковању. Што се цене тиче, мало ми је пуно 35 динара по комаду за "Томосове" жбице. То је... 36 комада пута 35 динара... 1260 динара комплет!!! До мојега! Ја сам пролетос пазарио комплет дебљих жбица (има и тањих за "Томосе"; обично су са таквима испоручени из фабрике, па треба обратити пажњу на то које се жбице пазаре) да препакујем задњи точак на АТХ-у и коштале су ме читавих 400 кинти. Уз препакивање од 500 кинти, то је јефтиније него само жбице тамо где си их ти куповао. Од комшије моји је механичар за Томосиће и ситну мото-боранију чујем да те жбице које немају "Томосов" знак на паковању нису лошије од оригиналних иако су знатно јефтиније, једино она "брадавица" на фелни хоће да после пар година изгуби сјај, па и да мало кородира, али то одма' може да се реши њиховим фарбањем нпр. лаком за ауто-фелне у спреју. Онда остаје једино питање да те жбице нису претанке, а брадавице превише мале за "јупе" на фелни за "Кинроуда"... Da dodam praktichan savet , ako neko izgubi shraf koji drzi bochne plastike velika glava za krstasti shrafciger a jedna strana je duza za ravan shrafciger , nashao sam sluchajno extra zamenu , jer mi je ispao oreginalni shraf ;D zamena je shraf od metalne spojnice za ormane , ima u svakoj gvozdjari da se kupi za 10din u nikl , zlatnoj i crnoj boji И ти си провалио за те шрафове? Ма иду за свашта. Ја сам им главе умочио у црвени фарбу и уз гумене подлошке зашрафио таблицу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Komsijo iz holandije. reci mi gde da nadjem zadnji lancanik mali k`o tvoj? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mali lancanik je valjda od honde xl , jebem li ga tako mi rekli e sad u Sindjelicevoj u biciklistichkom klubu avala namestio bandash i zice , zice kupio u tomosu u dj.djakovica po 35din komad , a matori mi uzeo 2500dinara za ispravljanje bandasha i centriranje tochka ... mislim da je mnogo al mnogo je bio i kriv .... elem to je to nisam josh montirao nikako da kupim nove lagere kad je vec skinuto ... a i kisha plus posao tako da mi nije hica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno, stigao rezervoar u keeway, porucio ga brzom postom, 3300+200, aaaa, od ponedeljka pocinje zimska sezona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku kad stigne , da vidim koliko se razlikuje od oreginala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da cekam, vec sam jutros bio, uzeo malo izgreban, 2500 dindzi, do OO ;D Vrlo se malo razlikuje, tj, pase ko guza, oplate lepo leze, cep brez problema. E, sad, cevka za slavinu ne moze da pukne, zato sto je nema, ima samo sisicu za crevo, ali zato sa desne strane ima merac goriva, tj moj ima samo cep, pa cu verovatno tu da ubudzim slavinu... STO SAM SRECAN... Interesanto je da deluje kvalitetniji taman koliko je jeftiniji od odgovarajuceg novog kinroudovog, tj da onaj nov kosta 2500, a ovaj 3500 bilo bi u redu, ali Srbija... slike...Hocu, cim prije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, slika novog sklopa slavine, tj nosac plovka za pokazivac u koji je usrafljena slavina, Marko i Duchman znaju kako je nesrecno reseno na nasim kinezima... Jos sad samo da prokljuvim kako se postavljaju slike, nisam do sad ni jednu... ;D [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E bre imenjace nemo nas brukash http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16308.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i na http://www.tinypic.com/, jednostavnije je Kliknes na Browse, izaberes sliku, na resize biras velicinu, kliknes upload, i kopiras link "link koji ti je dao". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kliknuo na dodatne opcije-prilozi, i to je to... Sta li je lalajko teo da kaze... ;D Inace na kraju slavine je matica kojom se steze na cevku, ali ako se skine, onda cela slavina moze da se usrafi u nesto, kao na slici... Odoh dole da slikam rezervoar, sad sam se primio na stavljanje slika... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kliknuo na dodatne opcije-prilozi, i to je to... Sta li je lalajko teo da kaze... ;D Hteo je da kaze da se tako dodatno opterecuje server, koji kosta, a iz razloga nestanka slobodnog prostora, nedavno je bilo i brisanja starijih attachment-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...