zekazmaj 16 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Help, I need somebody!!! Dobio sam ponudu za "Arrow e13 0954". Ovo je jedina oznaka koju ima na sebi. Inace pravljen je da ide sa leve strane. Dok kod mene bi trebao da ide sa desne. Gledam kada sedite na motoru pa leva i desna ruka=strana. 1. Problem je sto ne znam da li on moze na moj motor? Honda Africa Twin RD03 (XRV650) Tacnije ne znam kako da znam da slucajno nije za 2t motore? 2. Ukoliko moze kod mene da "legne". Gde bi u Beogradu ili okolini mogao da ga ugradim? - Treba prebaciti plocicu na desnu stranu - Takodje treba okrenuti cev koja ide do topa za 180. Nema mnogo posla za onoga kome je ovo profesija ali za mene ovo je hodanje po ivici zone sumraka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bacio sam pogled na net - nema ni "p" od podataka... A šta ti misliš da lepo napišeš pismo direktno "Arrow"-u i pitaš njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam i ja da koristim net. Ne bi postavljao pitanje pre nego li se pomucim malo Takodje pisao sam i Arrow ali jos nema odgovora od njih. Znam da ovde ima kompetetnih ljudi pa reko. Mozda i pomogne neko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa okaci bar sliku.... a lonci za dvotaktne motore su drugaciji,sa onim ulaznim levkom i sl.a za 4t su uglavnom samo top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos je kod drugara. Trebalo bi danas da dodje u moje ruke pa cu nakaciti slike. Mozda i nisam trebao da krecem temu bez slika. Medjutim nada je bila jaca od razuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam odgovor: Dear SIr, thank you to contact us. Concerning your enquiry the exhaust system with the following acronym E13 0954 is for: 1) Honda XL 1000 Varadero 2002-2006; 2) Kawasaki KLV 1000 2004-2006; 3) Suzuki DL 1000 V Strom 2003-2006. Best regards, U originalu isla su po dva topa. Verovatno je neko iskoristio jedan i eto meni je dosao drugi medjutim kontra Ko bi ovo mogao da mi ugradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...