RAJA 186 Napisano Novembar 25, 2006 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan MRA viziri vidim da vam je to problem,njihov sajt www.mra.de ima tacno sta oni nude za koji motor ima i cene u nemackoj.Standarni je providan i blago zatamljen,ista cena,u odredjenoj boji je skuplji 10eura.Ja ih narucujem i isporucujem po toj ceni uvecanoj za mozda 5-6 eura za ptt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Decembar 20, 2006 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me za TDM 850,2000 god., yamahu, turing vizir ( oznaka 282-1-T ), posto bi bio, i otprilike kad bi mogao stici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 21, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan i za z750 naked , treba mi za poklon jednoj napacenoj dusi od druga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 21, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan i za z750 naked ' date=' treba mi za poklon jednoj napacenoj dusi od druga[/quote'] Ocu i ja da se ucipim xexe, Jasminko pa da TDM u zdravlju prodas do proleca :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 21, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ocemol po pola pa da bude poklon vecem od obojice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 21, 2006 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Za TDM turing verzija vizira kosta 80e.Orginalna verzija je 70e. rejs sa onom izbocinom na sredini 90e.Ovo su cene za sve motore.Na sajtu www.mra.de imaju slike i cene za svaki motor pojedinacno.Te cene uvecavam samo za ptt par eura.Sada su vec preko poceli praznici tako da necemo raditi do 15 januara.Kada krenemo sa narudzbinama svake nedelje mi stize ono sta narucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Decembar 21, 2006 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dane baksuze, ne baksuziraj, hocu i ja jedan motor da vozim bar dve sezone, tucite me ako pomislim da ga prodam . Inace zvao sam TRION, kod njih je turing 45cm x 36cm, 75 eura, verovatno nije MRA, ali verovatno nije ni los. . . .. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...