zverko 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko moze nesto vise reci o Grex kacigama, da li valjaju, i da li je ok dati 10.650,00 dinara za Grex R2 kacigu. Receno mi je da je to kao jedna Nolan sto sam gledao, samo sto takva nolan kosta 17.000,00 dinara, i moze da joj se vadi unutrasnjost i maltene je ista kao ova. Valjda je Grex, Nolan ista stvar, samo Grex losija? hvala unapred poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Grex ti je Nolanov brend jeftinih kaciga, ista tehnologija i materijali, samo nesto losija zavrsna obrada i bez dodatne opreme. Solidna kaciga za svoju cjenu, samo provjeri posto je drug uzeo Grex R1 prosle godine u Kotoru za manje od 100eura, trebalo bi i da se ta tvoja moze naci za manje para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hm... pa znaš kako, kasno, već sam je uzeo Gledao sam razne neke kacige, i najobičniji kinez nije ispod 50 eura. IXS, švajcarska poluname kaciga dobra full face je oko 130 e. Onda je bilo bolje da uzmem Grex (Nolan) nego IXS. Valjda. E sad, nadam se da nisam pogrešio poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6296 Napisano Jun 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne kupuje se kaciga za ceo život...šetaj je ovu sezonu pa sledeće vidi da li ti odgovara, ako ne, menjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne kupuje se kaciga za ceo život...šetaj je ovu sezonu pa sledeće vidi da li ti odgovara, ako ne, menjaj. he delimično se slažem... Ali ipak dovoljan je trenutak pa da se gine ali ovo me raduje http://www.moto-berza.com/vesti.php?vest=763&m=Nolan-N62-najbolje-ocenjena-kaciga-na-Altroconsumo-testu Grex R2 Club dobila titulu best buy, i ima vrlo dobre rezulate i pravo iznenađenje, tako da se iskreno nadam i verujem da nisam pogrešio. Inače, koliko sam shvatio, to je bivši nolan n62 (ili tako neki broj) ali je Nolan prestao to da proizvodi pa je prebacio na Grex. Tako da sam dobio faktički Nolana za 7.000 dinara manje zz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno kupio GREX flip-up kacigu za nekih 12.000 din. Zaista vredi svaku paru. Ima i dodatni unutrašnji vizir za sunce. Ima i boljih kaciga, naravno, ali mi se nije davalo 500+ eura za kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno kupio GREX flip-up kacigu za nekih 12.000 din. Zaista vredi svaku paru. Ima i dodatni unutrašnji vizir za sunce. Ima i boljih kaciga, naravno, ali mi se nije davalo 500+ eura za kacigu Flip up sa cvikama? Lažeš Ja sam juče video nolan jednu, košta 38.000,00 dinara Ali je zato takva perverzija Inače ova moja R2 Club je identična jednoj nolanovoj koja košta oko 13.000,00 dinara, ali nisu imali moju veličinu. Ali maltene ista, a isto polikarbonat. Tako da sam uštedeo oko 3.500,00 dinara (35e) i za te parice ću da uzmem zatamnjeni vizir A prodavac mi je rekao da je neka devojka bila sa momkom i kupila opet Grex, jer su imali užasan pad, i kacigi ništa. Baš ova R2 Club. Da li me je baronisao ne znam, ali ako nije, onda svaka čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Flip up sa cvikama? Lažeš Ne lažem Mogu ti je slikati ako želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan @ jager Da li si taj Grex, pretpostavljam RF2, za te pare kupio kod zastupnika ili negde na drugom mestu? Tj, da li joj je to zvanicna cena? Ja vec neko vreme hocu bas tu kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan dajte neke slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš kao Nolan, al čuva glavu što je naj bitnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prazne mi baterije u aparatu, ali slikacu je telefonom danas, samo da je prebrisem, puna je BUBA od juce I to onik velikih, zutih.... bljak @Ćili Uzeo sam je Subotici u radnji koja je istovremeno zastupnik za KYMCO: Subotica Grsic-trade doo * Karađorđev put 8 024/559-656 Pozovi pa vidi sta imaju i posto imaju Ja idem cesto za BGD, ili vec ide neko od mojih u firmi, pa ti mogu pomoci oko dostavljanja ako si u BGD ili negde usput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok, hvala, u Beogradu postoji zvanicni zastupnik Nolana (Grexa i X-Litea), sto znaci da nema sanse da bude skuplje ovde. Bar ne bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 14, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam bio od pomoci Mnogo srece u kupovini kacige i u zdravlju da je nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj mali, tamni vizir vredi sve pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...